• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Papağanımda kuruluk var

ErenaWi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Durgunluk
İshal
Aşırı zayıflama
Hastalık Belirti Tarihi
1 Tem 2025
Kullanılan İlaç
Daha kullanmadım ama suyuna iştah açıcı şurup koydum 10ml kadar
Bugün sabah dikkatimi çekti, hiçbirşey yapmadan kafesin tabanında bir köşede oturuyordu daha önce başıma gelmişti şüphelendim ve burada ki yerel bi pet shopa götürdüm, çalışan doğruladı kaburgası sivriydi gözle görülebilir şekilde zayıfladığı belli oluyordu dışkısını ishal denemeyecek şekilde sıvı yapıyor, çalışan bana; bebek maması, irmik ve iştah açıcı şurup alıp kuşu zorla beslememi söyledi daha iyi tavsiyeleriniz var mı? Daha önce bi yavrumu böyle kaybettim tekrarlamak istemiyorum.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Bugün sabah dikkatimi çekti, hiçbirşey yapmadan kafesin tabanında bir köşede oturuyordu daha önce başıma gelmişti şüphelendim ve burada ki yerel bi pet shopa götürdüm, çalışan doğruladı kaburgası sivriydi gözle görülebilir şekilde zayıfladığı belli oluyordu dışkısını ishal denemeyecek şekilde sıvı yapıyor, çalışan bana; bebek maması, irmik ve iştah açıcı şurup alıp kuşu zorla beslememi söyledi daha iyi tavsiyeleriniz var mı? Daha önce bi yavrumu böyle kaybettim tekrarlamak istemiyorum.
Merhabalar, kuşun güncel videosunu( streaamble.com üzerinden)ve dıskısını görelim . Kaç gram öğrenir misin. Elle besleme ve apartı tehmin edin. O gelene kadar yada alana kadar. Yumurtanın sarısını yoğurt kıvamına getirip verin lütfen

ErenaWi

Yeni Üye
Merhabalar, kuşun güncel videosunu( streaamble.com üzerinden)ve dıskısını görelim . Kaç gram öğrenir misin. Elle besleme ve apartı tehmin edin. O gelene kadar yada alana kadar. Yumurtanın sarısını yoğurt kıvamına getirip verin lütfen
Buyrun hocam ağırlığını ölçemem üzgünüm elle besleme için şırınga aldım ama henüz yanlış bişey yaparım korkusundan elleyemedim teşekkür ederim şimdiden

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Buyrun hocam ağırlığını ölçemem üzgünüm elle besleme için şırınga aldım ama henüz yanlış bişey yaparım korkusundan elleyemedim teşekkür ederim şimdiden
Kaç gram olduğunu öğrenelim. Kuruluş hastalık değildir hastalıktan sonra bünyenin dusmesıne denir ve zayıflamasına

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Nasıl besleyebilirim hocam? Şırınga aldım denildiği gibi bebe bisküvisi ve iştah açıcı şurup ile mi yoksa şu işe yarar dediğiniz bişey var mı?
Yumurtanın sarısını yoğurt kıvamına getirip besleyın. Bebe bisküvisi vermeyın lütfen

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hasladıktan sonra yumurta sarısını su ile karıştırarak mı yapacağım yoksa çiğ yumurta sarısı mı? Ve iştah açıcı şurubu kullanayım mı hocam?
Hasladıktan sonra onu belirtmesi unutmuşum kusura bakmayın. İştah acı şurubu bilmiyorum acıkcası. Bide megabacteri için bir kanatlı uzmanı götürün derim

Üst Alt