• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanımda bir sorun mu var?

mberkinizm

Aktif Üye
Arkadaşlar Süleyman normalde alarm gibidir en geç 8de 9da beni uyandırır öterek ama bu sabah sesi bile çıkmadı kafesi açtım nerdeyse zorla çıktı kafesten kendini böyle kabartmış oturuyor elimi uzattığımda gelmiyo avcumla yakalıyoeum gözlerini kapatıp uyuyo gibi hava fırtınalı geceden beri sizce uyuyamadı mı yoksa başka bi sorun olabilir mi?

Ekli dosyalar

mberkinizm

Aktif Üye
Son dışkısı da bu şekilde rengi kajudan olabilir yemliğine koymuştum 3 4 parça

Ekli dosyalar

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
kursağında yem yok kursak boş yemesi için yardım ediniz. Yeminizi 200 derece önceden ısıtılmış fırında her 2 dakika bir karıştırın en az 10 dakika kuş yem yesin su içsin yemesini sağlayınız

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Bu tür sorunlar genelde gün bittikten sonra ışığın devam etmesi yüzünden olur kuşlar uzun süre ışığa maruz kaldığında bu olur genelde gün bittikten sonra ışık açılmaması gerekir papağanları hele bu sosyal canlıların uyku düzeni çok hassas bir konudur verdiğiniz düzenli kullandığınız bir araç varmı bunada bakmak lazım tabiki

mberkinizm

Aktif Üye
Bu tür sorunlar genelde gün bittikten sonra ışığın devam etmesi yüzünden olur kuşlar uzun süre ışığa maruz kaldığında bu olur genelde gün bittikten sonra ışık açılmaması gerekir papağanları hele bu sosyal canlıların uyku düzeni çok hassas bir konudur verdiğiniz düzenli kullandığınız bir araç varmı bunada bakmak lazım tabiki
stajdan dolayı akşam eve geç geldiğim için karanlıkta kalmaması için açık bırakıyoruz 8e kadar o yüzden olabilir dediğiniz doğruysa eğer.
yem ve su yemeye başladı yedi içti yine biraz uykulu gibi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı için diyeceğim, en son ne yedi süleyman 😊