• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım uçamıyor.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
ARKADAŞLAR MERHABA 👋
SİZE GÜZEL BİR BAYRAM HABERİ VERMEK İSTİYORUM.

PAPAĞANIM KISA MESAFELERDE UÇMAYA BAŞLADI.

KAFESTEN SEVMEYE ÇIKARTTIĞIMDA KANATLARINI TİTRETİYOR VE ÇIRPIYOR, UÇMAK İSTEDİĞİNİ ANLIYORUM VE ONA YARDIMCI OLUYORUM.

ODA İÇERİSİNDE YARIM TUR İLA 1 TUR ARASI UÇUYOR. ŞUAN TEK SIKINTISI KONACAĞI YERİ TAM AYARLAYAMIYOR. İNİŞLERDE BİRAZ SIKINTI YAŞIYORUZ.

SANKİ YENİ UÇMAYA BAŞLAMIŞ GİBİ ACEMİ BİR DURUMU VAR. İLERLEYEN ZAMANLARDA ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLERİM.

DURUMLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELERİ HABER VERMEYE DEVAM EDECEĞİM.
Kuşunuz yaşadığı travmadan ötürü korkuyor sanırım onu cesaretlendirmeye çalışın sürekli yerde geziyorsa biraz yüksekte durmasını sağlayın dahada iyi olacaktır. Kanatlarında sıkıntı yok anladığım kadarıyla travmatik bir olay bu yenmesine yardımcı olabilirsin bu şekilde

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
ARKADAŞLAR MERHABA 👋
SİZE GÜZEL BİR BAYRAM HABERİ VERMEK İSTİYORUM.

PAPAĞANIM KISA MESAFELERDE UÇMAYA BAŞLADI.

KAFESTEN SEVMEYE ÇIKARTTIĞIMDA KANATLARINI TİTRETİYOR VE ÇIRPIYOR, UÇMAK İSTEDİĞİNİ ANLIYORUM VE ONA YARDIMCI OLUYORUM.

ODA İÇERİSİNDE YARIM TUR İLA 1 TUR ARASI UÇUYOR. ŞUAN TEK SIKINTISI KONACAĞI YERİ TAM AYARLAYAMIYOR. İNİŞLERDE BİRAZ SIKINTI YAŞIYORUZ.

SANKİ YENİ UÇMAYA BAŞLAMIŞ GİBİ ACEMİ BİR DURUMU VAR. İLERLEYEN ZAMANLARDA ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLERİM.

DURUMLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELERİ HABER VERMEYE DEVAM EDECEĞİM.
Hep böle güzel haberler alalım inşallah 🤗 çok sevindim daha da iyi olacak inşallah 🙏🏻🙏🏻