• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım sulu beyaz dışkısı

Maviş Paşa

Tutkulu
11-, 12 aylık sultan papağanım var. Sevdirmiyor hiç kendini ama bugün ayağı kafes yayına sıkıştı. Tutmak zorunda kaldım kurtardım. Çok sıkmadım. Korkutmadım hiç. Keyfi neşesi yerindeydi. Salon biraz serin gibiydi. Üşüdi mü acıdı korktu mu anlamadım. Sulu sarı gibi yeşil gibi dışkı yapıyo aspur verdim darı verdim yedi 5-6 saattir dışkı normale dönmedi. Burda bakan anlayan Veteriner yok. Ne yapmam lazım. Düzelir mi. ?

Ekli dosyayı görüntüle 19764Ekli dosyayı görüntüle 19765Ekli dosyayı görüntüle 19766Ekli dosyayı görüntüle 19767

Murat Halisdemir

Müdavim
Ceyran tutma sıcak tut kuşu probiyotik ver röhnfried toparlar o kendini

Maviş Paşa

Tutkulu
Evde o yok. Petshopa sordum onu varmı diye vitamin al o daha iyi dedi. Çok dışkı yapardı simdi Bekliyorum yapsın bakim diye yapmadı hiç 🤔. Üşüdüğü için mi acaba

Murat Halisdemir

Müdavim
Vitamin eksikliği için gerwit multivitamin
Probiyotik için entrobac röhnfried al faydası olur petshop bulamazsın pek hepsinde olmuyo

Murat Halisdemir

Müdavim
@Grpet pet var yardımcı olur trendyol mağzasından alabilirsin yada web sitesinden dediğim gibi sultan olsun muhabbet olsun daha çok sağlıklı olabilmesi için bu ürünleri kullanıyoruz hasta olmasın e coli salmonella gibi hastaliklardan koruyan ürünlerdir sindirim ve bağışıklık direnci artırır kuşun

Murat Halisdemir

Müdavim
Normal pahalı ürünlerdir baya bölünmüş olarak temin edebilirsiniz tek kuşunuz için baya gider size düzenli kullanırsınız

Bahar Y.

Müdavim
Ben açlık dışkısına benzettim ben, stres kaynaklıda olabilir

Maviş Paşa

Tutkulu
Ben açlık dışkısına benzettim ben, stres kaynaklıda olabilir
Yok aç kalmaz pek. Kafes dışında da oyun alanında yem kabı var. Genelde muhabbet kuşunun kafesinede giriyor her yerde yiyor. Aç kalınca bağırıyor 😂

Ev soğuktu gece dışkı normale döndü.
O probiyotik normal zamanda da kullanılabilir mi illa hasta halsiz olunca mı vermemiz lazım ?

Bahar Y.

Müdavim
Yok aç kalmaz pek. Kafes dışında da oyun alanında yem kabı var. Genelde muhabbet kuşunun kafesinede giriyor her yerde yiyor. Aç kalınca bağırıyor 😂

Ev soğuktu gece dışkı normale döndü.
O probiyotik normal zamanda da kullanılabilir mi illa hasta halsiz olunca mı vermemiz lazım ?
Normal zamandada kullanılıyor çok faydalı 😊

zafer_41

Yeni Üye
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar benimde sultan papağanımın dışkısı bu şekil sulu geliyor

zafer_41

Yeni Üye
Kuşumda hiçbir sorun yok halsizlik yem yememe su içmeme gibi gayet güzel uçuyor yalnız Tek sorun bu

zafer_41

Yeni Üye
yok normal tüketiyor hatta biraz zaayif gibi geliyor bana

Murat Halisdemir

Müdavim
yem markası nedir ? bazı yemler kötü oluyo gerçekten kuşu rahatsız ediyo sultan papağan tohumlu yemleri daha çok seviyo aspir aspur yulaf tohumu kenevir kızıl ak darı gardenmix alıyorum güzel Allah şükür öneririm o yemi

zafer_41

Yeni Üye
yem markası nedir ? bazı yemler kötü oluyo gerçekten kuşu rahatsız ediyo sultan papağan tohumlu yemleri daha çok seviyo aspir aspur yulaf tohumu kenevir kızıl ak darı gardenmix alıyorum güzel Allah şükür öneririm o yemi
kuşu aldığım yer normal muhabbet kuşu yemi ver dedi açık alıyorum

Üst Alt