T TheAkdo Aktif Üye Katılım 9 Tem 2024 Mesajlar 78 Tepkime puanı 5 Puanları 8 28 Ağu 2024 #1 papağanım en üst tünekdeyken kanatlarını açıp çırpıyor aşağıya veya başka bir yerede uçmuyor sebebini çözemedim sadece kanat açıp çırpınıyor bazen
papağanım en üst tünekdeyken kanatlarını açıp çırpıyor aşağıya veya başka bir yerede uçmuyor sebebini çözemedim sadece kanat açıp çırpınıyor bazen
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 28 Ağu 2024 #2 TheAkdo' Alıntı: papağanım en üst tünekdeyken kanatlarını açıp çırpıyor aşağıya veya başka bir yerede uçmuyor sebebini çözemedim sadece kanat açıp çırpınıyor bazen Genişletmek için tıkla ... Kanatlarına egzersiz yapıyordur, uçmak istediğini belirtiyordur veya sinek falan gelmiştir
TheAkdo' Alıntı: papağanım en üst tünekdeyken kanatlarını açıp çırpıyor aşağıya veya başka bir yerede uçmuyor sebebini çözemedim sadece kanat açıp çırpınıyor bazen Genişletmek için tıkla ... Kanatlarına egzersiz yapıyordur, uçmak istediğini belirtiyordur veya sinek falan gelmiştir
T TheAkdo Aktif Üye Katılım 9 Tem 2024 Mesajlar 78 Tepkime puanı 5 Puanları 8 28 Ağu 2024 #3 sinek yokda egzersiz büyük ihtimalle bide önerebileceğin dış parazit damlası varmı uygulamadım 90 günlük felan
sinek yokda egzersiz büyük ihtimalle bide önerebileceğin dış parazit damlası varmı uygulamadım 90 günlük felan
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 29 Ağu 2024 #4 TheAkdo' Alıntı: sinek yokda egzersiz büyük ihtimalle bide önerebileceğin dış parazit damlası varmı uygulamadım 90 günlük felan Genişletmek için tıkla ... Vilmectin olabilir bir de tollisan u200 kuşlar için var o da olur
TheAkdo' Alıntı: sinek yokda egzersiz büyük ihtimalle bide önerebileceğin dış parazit damlası varmı uygulamadım 90 günlük felan Genişletmek için tıkla ... Vilmectin olabilir bir de tollisan u200 kuşlar için var o da olur
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 29 Ağu 2024 #5 Tahmin ettiğim hareketse ve sultan papağanı ise benim alanım gösterişi yapıyor. Alanını sahipleniyor. Sıkıntılık bir durum değil ama biz yinede bahsettiğiniz anın videosunu streamable üzerinden eklerseniz görelim mi?
Tahmin ettiğim hareketse ve sultan papağanı ise benim alanım gösterişi yapıyor. Alanını sahipleniyor. Sıkıntılık bir durum değil ama biz yinede bahsettiğiniz anın videosunu streamable üzerinden eklerseniz görelim mi?