• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım kısık sesle konuşuyor!!!!

Zeliha T.

Müdavim
Aleksandr papağanım var eşim bebek uyuyor diye sessizce babacik demiş şimdi herşeyi kısık sesle konuşuyor nasıl bir yol izlemeyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Aleksandr papağanım var eşim bebek uyuyor diye sessizce babacik demiş şimdi herşeyi kısık sesle konuşuyor nasıl bir yol izlemeyim
Açılır o zamanla merak etmeyin siz onunla konuşun güven sağlayın böylece sesini yükseltmeye başlar bu seferde yüksek sesten rahatsız olursunuz 😄

Doğacı

Eski Forumcu
Nasıl öğretirseniz öyle konuşur. Kuş öyle konuşmayı bırakmazsa yapabileceğiniz bir şey yok. Yeni kelimeler telaffuz edin onları öğrensin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba zekası burdan belli oluyor işte❤🤲☺Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 🤲☺sesli şekilde bebişin yanında bir iki kere babacık derseniz şaşıracaktır. Ve sesli taklit başlayacaktır☺🤗🦜medyada buna benzer izledim. Oda sessizce konuşuyordu. . 

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba zekası burdan belli oluyor işte❤🤲☺Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 🤲☺sesli şekilde bebişin yanında bir iki kere babacık derseniz şaşıracaktır. Ve sesli taklit başlayacaktır☺🤗🦜medyada buna benzer izledim. Oda sessizce konuşuyordu. . 
🤣🤣 Ablacım linkleri müsadenle sildim ve bu şekilde video olarak düzenledik☺👍

Zeliha T.

Müdavim
Çok teşekkür ederim sağolun ☺❤ aynen benim kuşta böyle sessiz konuşuyor ya çok sevimli ama böyle kalır mı diye korktum

Üst Alt