• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım kanadı kanıyor ve tüysüz

Doğacı

Eski Forumcu
Allah razı olsun. Allah şifa versin. Umarım ki düzelir kendini toplar.
Çok teşekkürler

yusufsahin34

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşu veteriner bir arkadaşıma gösterdim bana merak edilcek bir şeyinin olmadığını biraz ilgi ve düzenli ilaç kullanımı ile kendini toparlıycagını söyledi aguamentin kullanımı olacak merak edenler için söyleyeyim dedim

yusufsahin34

Yeni Üye
Kanatlarındaki bandı açtı ve merhem sürdü banada iltihap kapmasin diye sürmeye devam etmemi kuşu iki günde bir banyo yaptırmamı söyledi Kuşun kafasında yeni tüy kapsülleri çıktı ve herhangi patlama veya kanama olmadı kanadında titreme yok iştahında ve dışkısında herhangi bir sıkıntı yok kendisine yeni bir kafes alıcam bügün daha yeni yeni ötmeye başladı ilerlemeyi ve Kuşun durumunu sizlerle paylaşmaya devam edicem

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar kuşu veteriner bir arkadaşıma gösterdim bana merak edilcek bir şeyinin olmadığını biraz ilgi ve düzenli ilaç kullanımı ile kendini toparlıycagını söyledi aguamentin kullanımı olacak merak edenler için söyleyeyim dedim
Bu aguamenti insanlar için kullanılan antibiyotik mı acaba eğer öyleyse kesinlikle tavsiye etmem. 🥺 stresten ve büyük ihtimalle yaşadığı travmadan dolayı kanat titremeleri oluyordu. Geçmesine sevindim siz hızlıca b vitamini BT amin forte temin ediniz bunun yanında probiyotik entrobac ve multivitamin gervit. Tüy gelişimi içinde nekton biotin alınız. Bunları düzenli şekilde kullandınız mı ve ilgi sevgiyle bu yavrucağın düzeleceğine inanıyorum 😊🙏🏻

yusufsahin34

Yeni Üye
Bu aguamenti insanlar için kullanılan antibiyotik mı acaba eğer öyleyse kesinlikle tavsiye etmem. 🥺 stresten ve büyük ihtimalle yaşadığı travmadan dolayı kanat titremeleri oluyordu. Geçmesine sevindim siz hızlıca b vitamini BT amin forte temin ediniz bunun yanında probiyotik entrobac ve multivitamin gervit. Tüy gelişimi içinde nekton biotin alınız. Bunları düzenli şekilde kullandınız mı ve ilgi sevgiyle bu yavrucağın düzeleceğine inanıyorum 😊🙏🏻
B vitamini temin ettim teşekkür ederim

yusufsahin34

Yeni Üye
Arkadaşlar durum bu şekilde böyle küçük tüyler döküyor ve yeni tüyler çıkıyor görünen gözünüze çarpan bir sorun varsa lütfen beni uyarın ilk defa papağan besliyorum o yüzden her şeyi size danışıyorum

Ekli dosyalar

Doğacı

Eski Forumcu
Veteriner arkadaş kanatlı uzmanı mi?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
O konuda bir bilgim yok
Siz dediğim gibi kendi kuşlarınızdan uzak tutun. Elinizi iyice temizlemeden hatta kıyafet değiştirmeden kendi kuşlarınızın yanına geçmeyin. Tüy virüsü olma ihtimali var. Antibiyotiği ise, dozajı ayarlanmış şekilde veterinerinizin dediği şekilde verebilirsiniz. Kedi tarafından saldırıya uğradıysa antibiyotik kullanılmalı. Ne yaşadığını bilmiyoruz. Ama mutlaka tedavi bitimi 3 gün röhnfried entrobac, 1 gün gerwit kullanmalısınız. Bt amin de alınırsa çok daha güzel olur. Bu katkılar her hafta ayrı günlerde verilecek. Bir de Mutlaka şişe su kullanın

yusufsahin34

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşu şu içerken görmedim suyuna azalmıyor gibi her gün değiştiriyorum

Üst Alt