Emre1 Aktif Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 62 Tepkime puanı 38 Puanları 18 9 Ara 2025 #1 Güzel akşamlar.Sultan papaganım için ısıtıcı önerisi lütfen
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 9 Ara 2025 #2 Emre1' Alıntı: Güzel akşamlar.Sultan papaganım için ısıtıcı önerisi lütfen Genişletmek için tıkla ... Merhaba iyi akşamlar Odanız soğuksa sıcak su torbası kullanın, temas etmesin yakabilir, kafesin üzerine veya yakınına bırakın ve üzerini örtün
Emre1' Alıntı: Güzel akşamlar.Sultan papaganım için ısıtıcı önerisi lütfen Genişletmek için tıkla ... Merhaba iyi akşamlar Odanız soğuksa sıcak su torbası kullanın, temas etmesin yakabilir, kafesin üzerine veya yakınına bırakın ve üzerini örtün
Emre1 Aktif Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 62 Tepkime puanı 38 Puanları 18 9 Ara 2025 #3 Teşekkürler.Elektirikli reçine kaplı tünekler var önerirmisiniz?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 9 Ara 2025 #4 Emre1' Alıntı: Teşekkürler.Elektirikli reçine kaplı tünekler var önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Rica ederim İşin içine elektrik girince büyük risk tavsiye etmem
Emre1' Alıntı: Teşekkürler.Elektirikli reçine kaplı tünekler var önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Rica ederim İşin içine elektrik girince büyük risk tavsiye etmem
Emre1 Aktif Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 62 Tepkime puanı 38 Puanları 18 9 Ara 2025 #5 Demet bükay' Alıntı: Rica ederim İşin içine elektrik girince büyük risk tavsiye etmem Genişletmek için tıkla ... Doğru.Üstünü örtücem.Sabahları evde olmuyorum.Yanına sıcak su torbası koyucam.Yeterli olur umarım.
Demet bükay' Alıntı: Rica ederim İşin içine elektrik girince büyük risk tavsiye etmem Genişletmek için tıkla ... Doğru.Üstünü örtücem.Sabahları evde olmuyorum.Yanına sıcak su torbası koyucam.Yeterli olur umarım.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 9 Ara 2025 #6 Emre1' Alıntı: Doğru.Üstünü örtücem.Sabahları evde olmuyorum.Yanına sıcak su torbası koyucam.Yeterli olur umarım. Genişletmek için tıkla ... Olur endişe etmeyin, odada akşam ısıtıcı yok mu
Emre1' Alıntı: Doğru.Üstünü örtücem.Sabahları evde olmuyorum.Yanına sıcak su torbası koyucam.Yeterli olur umarım. Genişletmek için tıkla ... Olur endişe etmeyin, odada akşam ısıtıcı yok mu
F Furkan82828282 Müdavim Katılım 10 Ağu 2024 Mesajlar 593 Tepkime puanı 265 Puanları 63 9 Ara 2025 #7 Emre1' Alıntı: Güzel akşamlar.Sultan papaganım için ısıtıcı önerisi lütfen Genişletmek için tıkla ... Oda akşam ısınmıyorsa eğer soba kalorifer vs UV lambaydi sanırım ablalarım daha iyi bilir ondan kullanabilirsiniz ama bir battaniye tarzı birşey ve yenilenen bir sıcak su torbası yeterli olur bence
Emre1' Alıntı: Güzel akşamlar.Sultan papaganım için ısıtıcı önerisi lütfen Genişletmek için tıkla ... Oda akşam ısınmıyorsa eğer soba kalorifer vs UV lambaydi sanırım ablalarım daha iyi bilir ondan kullanabilirsiniz ama bir battaniye tarzı birşey ve yenilenen bir sıcak su torbası yeterli olur bence
Emre1 Aktif Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 62 Tepkime puanı 38 Puanları 18 10 Ara 2025 #8 Demet bükay' Alıntı: Olur endişe etmeyin, odada akşam ısıtıcı yok mu Genişletmek için tıkla ... Var üşümez sanırsam.Evde kimse olmayınca.Soba (odun) olduğu için.
Demet bükay' Alıntı: Olur endişe etmeyin, odada akşam ısıtıcı yok mu Genişletmek için tıkla ... Var üşümez sanırsam.Evde kimse olmayınca.Soba (odun) olduğu için.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 10 Ara 2025 #9 Emre1' Alıntı: Var üşümez sanırsam.Evde kimse olmayınca.Soba (odun) olduğu için. Genişletmek için tıkla ... Anladım üşümez gündüz oda normal olur
Emre1' Alıntı: Var üşümez sanırsam.Evde kimse olmayınca.Soba (odun) olduğu için. Genişletmek için tıkla ... Anladım üşümez gündüz oda normal olur