• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Papağanım için balkon pencere filesi

serapunal

Aktif Üye
Merhaba,sultan papağanım ve muhabbet kuşum için balkonuma ve tüm pencerelerime file yapmak istiyorum,eşimle uğraşmayı seviyoruz montaj için tüm malzemerimiz mevcut,yükseklik sorunumuzda yok evimiz yüksek zemin,internette çok uygun fiyatlara satılıyor,evine yapan deneyimi olan varmı acaba fikir verecek,file aralığı sık olmalı kuş için sonuçta kediler için çok genişleride var.önerisi olanları bekliyorum çok teşekkürler

portakalyanaklimon

Yeni Üye
ip gibi değil de tel gibi sert olanları var kuşların kemiremeyeceği türden bence onlardan yaptırmak daha mantıklı olabilir birde araları sık olursa daha iyi olur çünkü kuş aralarından kaçamaz tabi ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilirler ben fikir olması amacıyla söyledim umarım işinize yarar🌷🤗

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
ip gibi değil de tel gibi sert olanları var kuşların kemiremeyeceği türden bence onlardan yaptırmak daha mantıklı olabilir birde araları sık olursa daha iyi olur çünkü kuş aralarından kaçamaz tabi ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilirler ben fikir olması amacıyla söyledim umarım işinize yarar🌷🤗
Kesinlikle katılıyorum. İpten yapan arkadaşımın kuşuna kargalar saldırmıştı nasıl yırttılarsa artık. Her iki taraf için de sağlam olur. Mümkünse size olan tarafı iple yapın arkasına kargalarla ilk temasa geçecek olan yeri telle yaptırın ve aralarında da dışarıdan gelen yırtıcılar tarafından ulaşamayacağı boşluk olsun.

perfectr

Aktif Üye
Sansar, karga vb. canlılar balkonda kafeste bile öldürebilir. Bu nedenle sadece ip olmaz. İp arkasına tel en mantıklı gibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba,sultan papağanım ve muhabbet kuşum için balkonuma ve tüm pencerelerime file yapmak istiyorum,eşimle uğraşmayı seviyoruz montaj için tüm malzemerimiz mevcut,yükseklik sorunumuzda yok evimiz yüksek zemin,internette çok uygun fiyatlara satılıyor,evine yapan deneyimi olan varmı acaba fikir verecek,file aralığı sık olmalı kuş için sonuçta kediler için çok genişleride var.önerisi olanları bekliyorum çok teşekkürler
Merhaba pencerelere tel sineklik yaptırın lütfen
Açılıp kapanan sürgülü olanlar var ben onlardan kullanıyorum, hem kuşlar hem kediler için çok sağlamdır tavsiye ederim

Ekli dosyalar

Üst Alt