• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağanım hasta kusuyor ve ishal

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamamdır zeolit tozunu da alacağım.Hayır hiçbir şey önermediler.Kayseride yaşıyorum buralarda sizin bildiğiniz kanatlı uzmanı ya da gerçekten kuşları bilen bir veteriner varsa götürebilirim. Ya da önereceğiniz ilaç olursa temin de edebilirim
Buraya götürün derim, zeolit tozunu mamaist whatsapp hattından alın, ilaç önermem yasak ama siz mutlaka kanatlı uzmanına götürün yavrunuzu 🙏

Ekli dosyalar

dilara patat

Yeni Üye
Buraya götürün derim, zeolit tozunu mamaist whatsapp hattından alın, ilaç önermem yasak ama siz mutlaka kanatlı uzmanına götürün yavrunuzu 🙏
Yarın buraya gideceğim çok teşekkür ederim.Sizce 5 günlük süre zarfında çok mu geç kaldım hastalık hemen vücuduna yayılıp hızlıca öldürebilecek şekilde bir hastalık mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yarın buraya gideceğim çok teşekkür ederim.Sizce 5 günlük süre zarfında çok mu geç kaldım hastalık hemen vücuduna yayılıp hızlıca öldürebilecek şekilde bir hastalık mı?
Kursak mantarı maalesef ki sindirimi engellediği için ve kusmaya neden olduğu için yediği besinlerden yararlanamamaya sebep olur, beş gün boyunca aç kalsaydı zaten kaybederdiniz ancak bundan sonrasını iyi değerlendirmek lazım 🙏 Dilerim ki bir an önce yavrunuz şifa bulur 🤲

dilara patat

Yeni Üye
Kursak mantarı maalesef ki sindirimi engellediği için ve kusmaya neden olduğu için yediği besinlerden yararlanamamaya sebep olur, beş gün boyunca aç kalsaydı zaten kaybederdiniz ancak bundan sonrasını iyi değerlendirmek lazım 🙏 Dilerim ki bir an önce yavrunuz şifa bulur 🤲
Umarım tekrardan teşekkür ediyorum , minicik kalpleriyle gönlümüzde taht kuran bütün hasta sevimli dostlarımız bi an önce şifa bulur inşallah