• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papaganim hakkinda

umutcan0608

Aktif Üye
Elimde 6 aylık erkek dendi fakat tam emin değilim Pakistan papaganim var kendisi ile 4 haftadır beraberiz. Papaganim ilk geldiğinde korkudan demirleri kemirdi için gagasi aşinmisti üstü yeni yeni kafasını filan seviyorum iyice alıştık bugün gagasini yumusatsin diye vazelin sürdüm sizce başka ne sürebilirim ve kuşum yem yerken normal papagan yemini çok yemiyor çekirdeğe düşkün çekirdekte yağlama yapıyor normal verslaga yem var sizce ne yapmaliyim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Normal yemi çok tüketmezler evet. Çiğ dakota çekirdek, çiğ kuruyemiş ve mevsim meyvelerini fazlaca yerler. Sırf çekirdekle beslenmediği sürece bu türlerde çekirdek yağlanma yapmaz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elimde 6 aylık erkek dendi fakat tam emin değilim Pakistan papaganim var kendisi ile 4 haftadır beraberiz. Papaganim ilk geldiğinde korkudan demirleri kemirdi için gagasi aşinmisti üstü yeni yeni kafasını filan seviyorum iyice alıştık bugün gagasini yumusatsin diye vazelin sürdüm sizce başka ne sürebilirim ve kuşum yem yerken normal papagan yemini çok yemiyor çekirdeğe düşkün çekirdekte yağlama yapıyor normal verslaga yem var sizce ne yapmaliyim
Ben mamaistin jako için olan karışımını alıyorum maşallah yiyor 😊

Üst Alt