• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Papağanım fazla kaşınıp sürekli kanat silkeliyor.

haydarecevit

Yeni Üye
Merhaba,

Yaklaşık 5-6 gündür jago papağanım çok fazla kaşınıp kanat silkeliyor. Gece karanlıkta daha da şiddetlenip kafasinden düşüyor(yada atlıyor göremedim). Baya bakındım bit yada pire gibi birşey de göremedim. uyuyamadığından halsizlik ve sürekli uyuklama hali de mevcut(Beni de uyutmuyor). Yemek yiyor dışkısı da normal. Dış parazitten şüphelendim ama emin değilim. Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mamaist.com whatsap hattına yazıp dış parazit damlası alıp uygulayın. Parazit olsun olmasın mutlaka uygulanmalıdır. Truva düzenli okadak BT amin Forte b vitamini takviyesi mutlaka kullanın. Yine aynı siteden alabilirsiniz.

haydarecevit

Yeni Üye
Bu şekilde biraz tüyüde acilmis. Damla uygulasam kasinti ve sürekli gece silkelenme geçer değil mi?Damlanin yan etkisi olur mu? Birde deşiğiniz vitamin ve multi vitamin yanında alsam aynı anda versem bir sorun olur mu? Başka bir takviye gerekli mi?

Ekli dosyalar

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Rutin kullanmanız gereken vitaminleri paylaştım sizinle. Şehmus hocamızla iletişime geçtiğinizde vitaminleri de söylerseniz yardımcı olacaktır. Damlanın yan etkisi yoktur . Kaşındığı için tüyleri açılmıştır büyük ihtimal

haydarecevit

Yeni Üye
Rutin kullanmanız gereken vitaminleri paylaştım sizinle. Şehmus hocamızla iletişime geçtiğinizde vitaminleri de söylerseniz yardımcı olacaktır. Damlanın yan etkisi yoktur . Kaşındığı için tüyleri açılmıştır büyük ihtimal
Çok teşekkür ederim. Evet iletişime geçtim.

Üst Alt