Gecen hafta sultan papağanı aldik alti aylik geldiğinde iyiydi bi gunsonra biraz kabarik duruyordu simdi yine osekilde tunekte kabarik birsekilde uyukluyor neden olur üşüdüm aceba geceleri ne yapabilirm
Gecen hafta sultan papağanı aldik alti aylik geldiğinde iyiydi bi gunsonra biraz kabarik duruyordu simdi yine osekilde tunekte kabarik birsekilde uyukluyor neden olur üşüdüm aceba geceleri ne yapabilirm
Sitemize video yüklemek için size bıraktığım linke girmelisiniz. Link (tıklayarak ulaşırsınız): Free video upload - Streamable Siteye girdikten sonra karşınıza "Ücretsiz yüklemeye başla" diyen yazıya tıklayın. Daha sonra karşınıza böyle bir ekran çıkacak: Etrafı kırmızı olan kısıma...
Yemek yiyor su iciyor suyuna vitaminde koyuyoruz multuvit üç günde bir kullaniyoruz onun disinda usumesin diyede dikkat ediyorum ama soğuk mualdi aceba
Saygı değer Kafeskuslari.com üyeleri, uzun zamandır, aramıza yeni katılan üyelerimizin ve hatta bazı eski üyelerimizin konulara nasıl video ekleneceğine dair bilgisinin olmadığını fark ettik. Bu yüzden size ayrı bir konu açıp bunun hakkında bir bilgilendirme yazısı hazırlamaya karar verdik...