• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Papağanım aşırı agresif

Emir arı

Yeni Üye
Bundan aylar önce balkonuma bir sun conure papağanı geldi bileziği yoktu ve yakın çevredeki sitelerden birinden kaçmamıştı bende sahiplendim ama zamanla bir problem oluştu papağanım aşırı agresifleşti ben ve evdeki 2 kişi hariç herkese karşı çok agresif hatta bu gün normalde iyi anlaştığı anneme bile agresif davranışlar gösterdi papağanımı daha sevecen dengeli bir kuş haline gelmesini nasıl sağlayabilirim çünkü şu an adeta bir dövüş köpeği gibi sağa sola saldırıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bundan aylar önce balkonuma bir sun conure papağanı geldi bileziği yoktu ve yakın çevredeki sitelerden birinden kaçmamıştı bende sahiplendim ama zamanla bir problem oluştu papağanım aşırı agresifleşti ben ve evdeki 2 kişi hariç herkese karşı çok agresif hatta bu gün normalde iyi anlaştığı anneme bile agresif davranışlar gösterdi papağanımı daha sevecen dengeli bir kuş haline gelmesini nasıl sağlayabilirim çünkü şu an adeta bir dövüş köpeği gibi sağa sola saldırıyor
Merhaba kızgınlık döneminde olabilir, dişi mi?
Dış parazit damlası uyguladınız mı?

Emir arı

Yeni Üye
Merhaba kızgınlık döneminde olabilir, dişi mi?
Dış parazit damlası uyguladınız mı?
Erkek dışarıdan geldiği için tam olarak kaç aylık bilemiyorum ama geldiğinde renkleri tam olarak oturmadığı için tahmini 1.5 yaşında falan parazit damlasıyla ilgili bişey bilmiyorum daha önce kuşlarla ilgili ciddi bir bilgim olmadı hemen herşeyi yeni yeni öğrendim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Erkek dışarıdan geldiği için tam olarak kaç aylık bilemiyorum ama geldiğinde renkleri tam olarak oturmadığı için tahmini 1.5 yaşında falan parazit damlasıyla ilgili bişey bilmiyorum daha önce kuşlarla ilgili ciddi bir bilgim olmadı hemen herşeyi yeni yeni öğrendim
Anladım dış parazit damlası uygulayın lütfen, yanına bir dişi sahiplenebilirsiniz eşi olursa sakinleşir😊🤲
Dış parazit damlası :
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Üst Alt