Daha bir kaç gün önce oyun oynayan papağanım bir anda halsizleşti
-Ağzından köpük çıktığını gördüm
-Arkası hep dışkı yapışmış ve sürekli gagasıyla yoluyor
-Tek gözü kapalı duruyor hep halsiz
-Yem yeme kırma yapamıyor su içiyor sürekli
-Dışkısı tamamen sıvı ve aşırı kokuyor
Cumhuriyet üni. Hayvan hastanesi var acil götürün lütfen . Yücedağ veteriner var 90 (536) 206 89 58 numarası bu. Lütfen bizide bilgilendirin. Kitsune veteriner var 5 yıldız vermişler bir sürü var acil yetiştirin lütfen
Merhabalar karadenizpet sitesinden caradox kursak mantarı ilacı ve kuş vitamini seti 5li alarak papağanımı tekrarda şımarık haline dönderdim. 5 aylık tüy dökümü yaparmı yaptıktan sonra yanakları kızarırmı
Merhabalar karadenizpet sitesinden caradox kursak mantarı ilacı ve kuş vitamini seti 5li alarak papağanımı tekrarda şımarık haline dönderdim. 5 aylık tüy dökümü yaparmı yaptıktan sonra yanakları kızarırmı
Kuşumu kaybettim mesajlarınız için teşekkürler. İyileşme sürecindeyken birden halsizleşti 1 gün boyunca ne yem ne su içti acilen veterinere götürdüm tedavi için ilaçlar verdi eve geldim şırınga ile veterinerin dediği şekilde verdim. 1 saat sonra daha kötüleşti ve kaybettim en son avucuma yattı kaldı
Merhaba caradox mantar için destekleyici bir üründür ilaç değildir kuşta bana göre ilerlemiş mantar vardı destekleyici ürünler yerine antifungal ilaç kullanılması uygun olurdu veteriner e gittiğiniz de büyük ihtimalle hastalık son aşama olduğu için tedavi işe yaramadı başınız sağolsun