• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağan

Lalex

Yeni Üye
Merhabalar.sultan papağanım 3 bucuk aylık henüz 1 bucuk aydır bende.evede bizede çok alışık öyleki bukundugu odadan gecerken sessizce görmesin diye geciyoruz ki gelmek için deliriyor omzumuzdan hiç ayrılmıyor.gayet hareketli ötüyor.fakat aldıgım günfen beri dogru dürüst yem yemiyor.hastalık belirtisi desem hep böyleydi.kızıl ssrı dal darı hepsini denedim.dal darıya dayanamazlar diye biliyorum ama ona bile ilgisiz.bu yem sorununu nasıl çözeceğim.ölmeyecek kadar yiyor kursagı hep boş

Lalex

Yeni Üye
Dışarı cıkardıgımda avucuma döküyorum o şekilde az birşey yiyor.kafayı dışarıya taktıgı içinmi kafesnde yem yemiyor acaba.çok degişik huyu var. Süreklide cıkarıyorum iletişim halindeyim

Lalex

Yeni Üye
Ekledim dışkı resmi ama gönderemedimmi acaba tekrar atıyorum. Evet hepsine ilgisiz hatta haftada bir kendim yumurta maması yapıp enjektörle veriyorum

Lalex

Yeni Üye
Çok teşekürler fikirlerinizi bekliyorum uygulamaya başlayacagım

Lalex

Yeni Üye
Bu arada haftada bir defada suyuna mutlaka elma sirkesi damlatıyorum.ayrıca probiacti_bird de kullanıyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba elle besleyin biraz takviye olur 👍bide rahat kıracağı yemleri verin kızıl daldari yemiyorsa sarı deneyin.. aspur verin kenevir ve çekirdek verin ve takip edin hangisini yiyorsa onu verin..

Lalex

Yeni Üye
Merhabalar geçen sefer cok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.gercekten burası harika bir platform insanlara yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.herkes adına size çok teşekkür ederim🙏geçen sefer elle besleyin dediniz günde bir sefer takviye yapıyorum.dediginiz gün sarı dal darı taktım ama bir gaga dahi vurmadı.sıkıntı hala devam ediyor.ama hareketleri falan oldukça yerine neşesi oynaması ötmesi.daha ne kadar mama takviyesine devam edecegim.yememe üzerine kurulmuş sanki çok enteresan

Ahmed

Tutkulu
Benim sultan da daaynı sıkıntı var elimle yem veriyorum hiç yememiş gibi yiyor ama kafesinde yeme dokunmuyor