• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Papağan Sahiplenmek İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekrmkuş

Paylaşımcı
Ama bence alın kurtarın bu canı alışmazsada görsellik durur yemini suyunu takviyesini verirsiniz

Saffet Eren

Aktif Üye
Ama bence alın kurtarın bu canı alışmazsada görsellik durur yemini suyunu takviyesini verirsiniz
Alıştırmak dert değil gündelik hayatta okadar fazla sakarımki hergün istisnasız bir yerimi yarıyom zaten artık bir yerim kanayınca falan kanadığını 2 saat sonra farkediyom. Bugün belki olmaz ama yarın gidip alacağım bu canı inşallah. Aldığımda buraya fotoğraflarını koyacam.

ekrmkuş

Paylaşımcı
Alıştırmak dert değil gündelik hayatta okadar fazla sakarımki hergün istisnasız bir yerimi yarıyom zaten artık bir yerim kanayınca falan kanadığını 2 saat sonra farkediyom. Bugün belki olmaz ama yarın gidip alacağım bu canı inşallah. Aldığımda buraya fotoğraflarını koyacam.
Merhaba aldınız mı

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bende cennet papağanı var 2 tane ikisinin veteriner kontrolleri 2 bin tutmuştu 2 sene önce papağanın her türü bakmak zor sürekli kafesin dışına çıkarılmalı çok sosyaller bende çok istiyorum ama ekonomik özgürlüğüm olunca yapacağım papağanın türüne göre sorumluluğu değişiyor umarım sıkıntı yaşamazsınız

Saffet Eren

Aktif Üye
Bende cennet papağanı var 2 tane ikisinin veteriner kontrolleri 2 bin tutmuştu 2 sene önce papağanın her türü bakmak zor sürekli kafesin dışına çıkarılmalı çok sosyaller bende çok istiyorum ama ekonomik özgürlüğüm olunca yapacağım papağanın türüne göre sorumluluğu değişiyor umarım sıkıntı yaşamazsınız
Ben sosyal diye almak istiyorum kafeste dursun ötsün diye istemiyorum alayım eğiteyim eğitirkende eğlenceli olur. Ben evde olduğum sürece hayvanı kafeste tutmam zaten el eğitimi verdikten sonra gerisi kolay.

Ali9027

Aktif Üye
Yok fırsatım olmadı emin önüne baktım bugün fiyatlar ne diye 3 bin pakistanlar yavru yavru benim için daha iyi yavru alabilirim ordan ama o kuş satılmıştır durcağını sanmam.
Yavru diye adammı dedi yoksa yavru olduğu bellimi adam dediyse çok güvenmeyin bence

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gereken tüm bilgi ve yönlendirmeler yapıldı. Konu gereksiz aktif halde tutulup acil konuları aşağıda bırakıyor. Konu sahibi artık verilen bilgilere göre tercihini yapabilir. Konunun daha fazla uzamaması için konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt