• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Papağan Sahiplenmek İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saffet Eren

Yeni Üye
Merhabalar aklımda bir kaç papağan türü var bir tane yavru papağan sahiplenmek istiyorum amazon, kakadu, jako, alexander, macaw, caique, pakistan papağanı aklımda var eğer elinizde sahiplendirmek veya çok cüzi bir miktara vermek istediğiniz saydığım türlerde papağan varsa sahiplenmek veya çok cüzi miktara alabilirim

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Bahsettiğiniz büyük tür papağanları sahiplendirilme ya da 'çok cüzi miktara' almanız imkansız. Nerede görülmüş macaw papağanının ucuza verildiği. Kaldı ki büyük tür papağanların kafesi, bakımı, besin ihtiyacı vs. bahsettiğiniz cüzi miktarlarda hiç değil, bunu da göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:

Saffet Eren

Yeni Üye
sadece kuş sahipleneceğim eğer kafes yem verilcekse onların parası verilir vede bilerek yazdım belki olurda sahiplendirmek istiyen olur ne akdar imkansız olsada yazmanın zararı olmaz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
sadece kuş sahipleneceğim eğer kafes yem verilcekse onların parası verilir vede bilerek yazdım belki olurda sahiplendirmek istiyen olur ne akdar imkansız olsada yazmanın zararı olmaz
Daha önce kuş baktınız mı? Ne gibi bir alt yapınız var ?

Saffet Eren

Yeni Üye
Daha önce kuş baktınız mı? Ne gibi bir alt yapınız var ?
daha önce kuş baktım ama büyük kuş ilk defa bakacağım sevda papağanı muahbbet kuşu baktım çokta güzel eğitmiştim onları şimdi büyük çaplı bir kuş alıp hem oyunlar oynamak hem onu eğitmek falan istiyorum uzun süre benle olcak bir kuş istiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
daha önce kuş baktım ama büyük kuş ilk defa bakacağım sevda papağanı muahbbet kuşu baktım çokta güzel eğitmiştim onları şimdi büyük çaplı bir kuş alıp hem oyunlar oynamak hem onu eğitmek falan istiyorum uzun süre benle olcak bir kuş istiyorum
Merhaba, eğitim başkasına mı verdiniz öldüler mi?
Kaç yaşındasınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ayrıca bu kuşlar üst mutasyon iri ırk ve oldukça maliyetli kuşlardır
( yavru papağan sahiplenmek istiyorum amazon, kakadu, jako, alexander, macaw, caique, pakistan papağanı)
Üretip çok fazla ücretler satılıyorlar
♦Minik kafeslerde yaşayamazlar, alanları çok geniş olmalıdır
Kafese girmezler
Bu ırkları kafesleri 10 bin TL den başlıyor

Saffet Eren

Yeni Üye
ikinci el temiz kafesler 3bin civarı büyük kafesler onlardan alıp güzelce temizleyip kullancam küçük kafeste hayvana eziyet çektirmek bende istemem evde olduğum süreçte kafeste tutmam onları bir tane pakistan buldum 4.500 e veriyor kafesi yemi herşeyi dahil onu alabilirim
Ayrıca bu kuşlar üst mutasyon iri ırk ve oldukça maliyetli kuşlardır
( yavru papağan sahiplenmek istiyorum amazon, kakadu, jako, alexander, macaw, caique, pakistan papağanı)
Üretip çok fazla ücretler satılıyorlar
♦Minik kafeslerde yaşayamazlar, alanları çok geniş olmalıdır
Kafese girmezler
Bu ırkları kafesleri 10 bin TL den başlıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
muhabbet kuşunu arkadaşıma verdim o bakıyor sevda papağanı hala duruyor 17 yaşındayım
Bence bu tür kuşlar için yaşınız küçük. Kendi ayaklarınız üzerinde durup ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldığınızda bu türleri sahiplenin. Bakamazsınız demiyorum elbette bakarsınız ama yarın bir hastalıkta veterinere gitmeniz gerekecek. Genelde ergenler ilgilenip aileler aman canım bir kuş için okadar paramı verilir diyerek veterinere götüremiyorlar. Yaşım küçük param yok durumları ortaya çıkıyor. Kaldı ki yemi vs de öyle ucuz değil. Kuruyemişin, meyvelerin kg fiyatlarınıda bir gözden geçirin. Bunu yaşadık gördük tecrübe ettik. Daha iki gün önce burada bile yaşandı bu durum. Duyarlı bir arkdaşımız aracılığı ile tedavi ettirlildi minik. Ama herzaman birileri çıkmaz, birileri çıkar diyede can bakılmaz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Eren kardeşim hoşgeldin keşke önce kendini tanitsaydin öyle gelir gelmez papağan istiyorum olmuyor ben şahsen tanımadığım birine köpeğimi bile emanet etmem müge anlı da öyle demişti ondan kopyaladim😊 Sen kuş buldun da papağan olsun yeşil gözlü olsun konuşsun selam versin mi istiyorsun canım kardeşim 🤭 Biraz zaman geçsin tanışalım kaynasalim belki o zaman duruma göre ailemizden kuş sahiplenirsin inşallah 👍
@Saffet Eren okuyor musun?

Saffet Eren

Yeni Üye
Bence bu tür kuşlar için yaşınız küçük. Kendi ayaklarınız üzerinde durup ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldığınızda bu türleri sahiplenin. Bakamazsınız demiyorum elbette bakarsınız ama yarın bir hastalıkta veterinere gitmeniz gerekecek. Genelde ergenler ilgilenip aileler aman canım bir kuş için okadar paramı verilir diyerek veterinere götüremiyorlar. Yaşım küçük param yok durumları ortaya çıkıyor. Kaldı ki yemi vs de öyle ucuz değil. Kuruyemişin, meyvelerin kg fiyatlarınıda bir gözden geçirin. Bunu yaşadık gördük tecrübe ettik. Daha iki gün önce burada bile yaşandı bu durum. Duyarlı bir arkdaşımız aracılığı ile tedavi ettirlildi minik. Ama herzaman birileri çıkmaz, birileri çıkar diyede can bakılmaz.
allaha şükürler olsun maddi konuda sıkıntım yok ailem hayvanları inanılmaz seviyor diğer 2 kuşumdada yem alacağım bir gideri olduğunda para veriyordu benim kadar onlarda ilgileniyordu kuşlarla istanbulda olduğum için veteriner çok fazla var burda para konusundada derdim yok haklısınızdır belki bu yaşta belki büyük kuş bakılmaz tavsiyelerinizi için çok teşekkürler

Saffet Eren

Yeni Üye
Eren kardeşim hoşgeldin keşke önce kendini tanitsaydin öyle gelir gelmez papağan istiyorum olmuyor ben şahsen tanımadığım birine köpeğimi bile emanet etmem müge anlı da öyle demişti ondan kopyaladim😊 Sen kuş buldun da papağan olsun yeşil gözlü olsun konuşsun selam versin mi istiyorsun canım kardeşim 🤭 Biraz zaman geçsin tanışalım kaynasalim belki o zaman duruma göre ailemizden kuş sahiplenirsin inşallah 👍
@Saffet Eren okuyor musun?
evet okuyorum hani özellik derdim yok yavru olsun yeter rengi konuşması umrumda değil kendimi tanıtayım adım saffet eren yaşım 17 istanbul gaziosmanpaşada yaşıyorum 1 sevda papağanı ve 2 dev afrika salyangozu bakıyorum şu an sende haklısın kusura bakma sormak istediğin bir şey olursa sor cevap vereyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
evet okuyorum hani özellik derdim yok yavru olsun yeter rengi konuşması umrumda değil kendimi tanıtayım adım saffet eren yaşım 17 istanbul gaziosmanpaşada yaşıyorum 1 sevda papağanı ve 2 dev afrika salyangozu bakıyorum şu an sende haklısın kusura bakma sormak istediğin bir şey olursa sor cevap vereyim
Müsaadenizle ben sorayım
Kuş üşüttü veya kendini incitti veteriner masrafı:
Muayene 1000
Rontgen 600-700
İlaçlar 1000-2000
Kontrol 1000
Klinik yatış 2000
Ortalama 10000 verebilir misin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Afrika salyangozu mu merak ettim görmek isterim belki bizimle paylaşabilirsin😊 bende bu ara öyle türlere merak sardım şimdi kraliçe karınca arıyorum 😅 canlı yemlerini üretmeye de başladım 😊
Eren eee işte sevda papağanın varmış niye başka kuş arıyorsun hem belki stres yapacak kuşununda huzurunu bozacaksin bence hiç gerek yok belki ona bir eş alabilirsin👍

Saffet Eren

Yeni Üye
verebilirim tanıdık veteriner var burda o biraz daha ucuza yapıyor bir hayvan sahiplendiğimde hasta oldumu onu ölüme terketçek öyle bırakçak kadar cani değilim eğer hastaysa veterinere götürürüm tabiki
Müsaadenizle ben sorayım
Kuş üşüttü veya kendini incitti veteriner masrafı:
Muayene 1000
Rontgen 600-700
İlaçlar 1000-2000
Kontrol 1000
Klinik yatış 2000
Ortalama 10000 verebilir misin

Saffet Eren

Yeni Üye
Afrika salyangozu mu merak ettim görmek isterim belki bizimle paylaşabilirsin😊 bende bu ara öyle türlere merak sardım şimdi kraliçe karınca arıyorum 😅 canlı yemlerini üretmeye de başladım 😊
Eren eee işte sevda papağanın varmış niye başka kuş arıyorsun hem belki stres yapacak kuşununda huzurunu bozacaksin bence hiç gerek yok belki ona bir eş alabilirsin👍
Eş alabilirim ama bilemiyorum afrika salyangozlarını paylaşayım dur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
verebilirim tanıdık veteriner var burda o biraz daha ucuza yapıyor bir hayvan sahiplendiğimde hasta oldumu onu ölüme terketçek öyle bırakçak kadar cani değilim eğer hastaysa veterinere götürürüm tabiki
Estağfurullah tabiki götürürsün önemli olan veteriner değil Kuş veterinerine götürmektir
Buyrun okuyun faydası olur
Şansınız bol olsun😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt