• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Papağan ayağı için öneri

POLİ

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bugun veterınere gittim üstelik önerilen bir veterinerdi ama ne yazıkkı kuşlardan çok anlayamadığı soylendı ..
Gelelim konumuza benim kuşumun parmağında morluk var onceden kavraması cok iyiyken şuan biraz sıkıntılı ve ürkek. .. bu konuda merhem onerınız ve neresen alacagımıda yazarsanız cok sevinirim eczanelerde bulunur mu ?

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Röntgen çekilmedi mi, herhangi bir teşhisi olmadı hangi veterinere gittiniz hangi ildesiniz? Tüneği yada parmağınızı kavrayabiliyor mu?

POLİ

Yeni Üye
Röntgen çekilmedi mi, herhangi bir teşhisi olmadı hangi veterinere gittiniz hangi ildesiniz? Tüneği yada parmağınızı kavrayabiliyor mu?
KOCAELİ İZMİT BİRİNİ DAHA ONERDI AMA KENDI TAHMININI ILETINCE SIZLERE DANISMAK İSTEDİM AÇIKÇASI COK VASIFLI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM ... ŞUAN KAVRAMADA SIKINTISI VAR ONCEDEN HİÇBİR POROBLEM YOKTU SADECE PARMAGI BU SEKİLDE ..DUN BİR KONU AÇMIŞTIM KANAT ALTIYLA ALAKALI ODA KENDISINI DEPREM ANINDA COK ZORLADIGI ICIN TRAMVA OLUSTURMUS GECERMIS

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar bugun veterınere gittim üstelik önerilen bir veterinerdi ama ne yazıkkı kuşlardan çok anlayamadığı soylendı ..
Gelelim konumuza benim kuşumun parmağında morluk var onceden kavraması cok iyiyken şuan biraz sıkıntılı ve ürkek. .. bu konuda merhem onerınız ve neresen alacagımıda yazarsanız cok sevinirim eczanelerde bulunur mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 85656
Gittiğiniz veteriner hekim kimdi? Hangi il ve ilçede oturuyorsunuz? Kuşun ayağında incinme kırık çatlak olabilir. Bu durumda en uygunu Kanatlı hekime gitmek olur.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
KOCAELİ İZMİT BİRİNİ DAHA ONERDI AMA KENDI TAHMININI ILETINCE SIZLERE DANISMAK İSTEDİM AÇIKÇASI COK VASIFLI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM ... ŞUAN KAVRAMADA SIKINTISI VAR ONCEDEN HİÇBİR POROBLEM YOKTU SADECE PARMAGI BU SEKİLDE ..DUN BİR KONU AÇMIŞTIM KANAT ALTIYLA ALAKALI ODA KENDISINI DEPREM ANINDA COK ZORLADIGI ICIN TRAMCA OLUSTURMUS GECERMIS
Röntgen çekmeden kendi yorumunu mu yaptı yani?

POLİ

Yeni Üye
Gittiğiniz veteriner hekim kimdi? Hangi il ve ilçede oturuyorsunuz? Kuşun ayağında incinme kırık çatlak olabilir. Bu durumda en uygunu Kanatlı hekime gitmek olur.
BU KANATLI HAYVAN HEKIMLERİNİ ÇOĞALTMALARI GEREK KANIMCA INANIN KAÇ YERE BAKTIM OLDUGUM YERDE BİR BİLSENİZ

POLİ

Yeni Üye
Röntgen çekmeden kendi yorumunu mu yaptı yani?
ŞAKA GİBİ DİMİ SADECE YORUMLADI KENDIZI UZMAN DEĞİLMİŞ TANIDIGI Bİ CERRAH VARMIS ISIM VERDIDE BAKALIM ORAYIDA ARASTIRCAM NOT ETTIM ARICAM Bİ NASIL GİDİLİRSE OGRENMEM GEREK ONCE

POLİ

Yeni Üye
SUAN OĞRENMEK İSTEDİGİMDE SU EN AZINDAN BANA MERHEM ONEREN ARKADASLARDA VARDI DUN 2 KISI ECZANEDE BULABILIR MIYIM DIYE SORDUM CEVAP GELMEDİ Bİ DENESSEM İYİ OLUR BEN BU VETERINER HEKIMI BULANA KADAR 🤦‍♀️

POLİ

Yeni Üye
ÇOK SEVİNİRİM GERCEKTEN UMARIM GÖRÜLÜR ..

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
ÇOK SEVİNİRİM GERCEKTEN UMARIM GÖRÜLÜR ..
Görülür merak etmeyin, Sizde etrafınızda röntgen çekebilecek bir veteriner hekim bulabilirseniz güzel olur hocalarımız ds röntgeni yorumlayabilir.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba tüneği kavrayabiliyor mu peki. Ve parmağa dokunduğunuzda tepki veriyor mu. Tabana yumuşak bir şey serin. Yemini suyunu ihtiyaçları yanına koyun. Tünekte kalıp ayağını zorlamasın. Ve tüneğin birini daha aşağı takın diğer tünek yukarda kalsın. Evinizde herhangi bir ağrı kesici krem varsa Arnica jel olabilir dolgit, voltoren fark etmez sorunlu ayağa sürün. Ağrısı ve ödemi varsa alır. Kırık mı incinme mi onun yorumu anca röntgen ile anlaşılır.

POLİ

Yeni Üye
Merhaba tüneği kavrayabiliyor mu peki. Ve parmağa dokunduğunuzda tepki veriyor mu. Tabana yumuşak bir şey serin. Yemini suyunu ihtiyaçları yanına koyun. Tünekte kalıp ayağını zorlamasın. Ve tüneğin birini daha aşağı takın diğer tünek yukarda kalsın. Evinizde herhangi bir ağrı kesici krem varsa Arnica jel olabilir dolgit, voltoren fark etmez sorunlu ayağa sürün. Ağrısı ve ödemi varsa alır. Kırık mı incinme mi onun yorumu anca röntgen ile anlaşılır.
TAMAMDIR COK TESEKKUR EDERIM HEPSİ VAR DEDİKLERİNİZİ MUHAKAK UYGULAYACAĞIM 💐

POLİ

Yeni Üye
TÜNEĞİ DUNDEN BERİ KAVRAMIYOR ÇOK ÇEKİMSER HEMEN ÇEKİYOR DİKKATLİCE İZLEDİM BİRAZDA KORKUYOR SANKİ HENUZ 3 AYLIK :( AYAGINA DOKUNDUGUMDA HEMEN TEPKİ VERMIYO SONRADAN DAHA FAZLA TUTMIYIM DİYE KIZIYOR :D CEKİYORUM ELİMİ BENDE HEMEN

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Parmakta şişme ve renk değişimi var. Kırık olma ihtimali yüksek. Olay nasıl oldu. Biryere vs mi sıkıştı. ?

POLİ

Yeni Üye
Parmakta şişme ve renk değişimi var. Kırık olma ihtimali yüksek. Olay nasıl oldu. Biryere vs mi sıkıştı. ?
Depremde kafeste cok kendını yıpratmıs kaçmış vurmus kafese zaten aldıgımızdan bu yana sıkıntıdaydı bide :(

Üst Alt