• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Papağan Alımı Tavsiyeleri

Betülk

Aktif Üye
Merhaba, bir çift muhabbet kuşum var ama yavru istediğim için onları salmayıp çok ilgilenmemeye çalışıyorum. Bu yüzden bir papağan alma kararı aldım fakat birkaç kriterim vardı. Yaşadığım yer dolayısıyla çok gürültü çıkarmayan ve çok pahalı olmayan bir papağan almak istiyorum ve forpus papağanı bana uygun geldi. Başka tavsiye ettiğiniz bir papağan türü var mıdır? Ya da forpus papağanları hakkında verebileceğiniz ufak tüyolar varsa alabilir miyim?

erenunl

Müdavim
Merhaba, bir çift muhabbet kuşum var ama yavru istediğim için onları salmayıp çok ilgilenmemeye çalışıyorum. Bu yüzden bir papağan alma kararı aldım fakat birkaç kriterim vardı. Yaşadığım yer dolayısıyla çok gürültü çıkarmayan ve çok pahalı olmayan bir papağan almak istiyorum ve forpus papağanı bana uygun geldi. Başka tavsiye ettiğiniz bir papağan türü var mıdır? Ya da forpus papağanları hakkında verebileceğiniz ufak tüyolar varsa alabilir miyim?
Forpus papağanları hakkında YouTube da bir kaç video var ve gerçekten yararlı videolar onları izleyip onlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

Betülk

Aktif Üye
Forpus papağanları hakkında YouTube da bir kaç video var ve gerçekten yararlı videolar onları izleyip onlar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz
Onları izledim ve izliyorum zaten 0 bilgi ile alma isteğim olmadı 😅

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Forpus papağanı hakkında bir üyemizin yazdığı yazının son kısmında ufak bilgiler mevcut dilerseniz okuyabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Forpus papağanı öneririm 👍 bu konuda yardımcı olurum 😊

kushastasi

Yeni Üye
Bence de en doğru tercih forpus papağanı olacaktır. Bende bu konuda yardımcı olurum elimden geldiğince.