• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çeşitini sor! Papağan alacağım ne almalıyım ?

Dumannn

Yeni Üye
merhaba bir canlı bakicaksaniz onun her türlü zorluğunu cekiceğinize maddi manevi emin olmanız lazım gerektiğinde veterinere götürmeniz gün icerisinde gerektiği kadar ilgi göstermeye zamaninizin olmasına dikkat edin b
Sultanım vardı o yüzden biraz deneyimliyim bakım konusunda. Ama her hayvanın kendi zorluğu kendine has özellikleri var bilemiyorum o yüzden.

Dumannn

Yeni Üye
her kuş aynı olmuyor maalesef ama Pakistan papağanlarının geneli doğadan yakalanıp kafese tıkılıyoe sonra eğitimli yavru diye satılıyor
Antalya’da bi üretici buldum direk 3 aylık yavru alacağım o yüzden dışarıda yakalama olacağını sanmıyorum. Görüştüm adamla fiyatta da anlaştık gibi

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sultanım vardı o yüzden biraz deneyimliyim bakım konusunda. Ama her hayvanın kendi zorluğu kendine has özellikleri var bilemiyorum o yüzden.
Bunlar birer can herşeyini kabul etmelisiniz ve önceden iyice araştırmalisiniz, sonuçta bir eşya değil sürekli satılıp alınması küçücük bir can için...

Hey2011

Paylaşımcı
Ayrıca papağanın masrafları sadece alınca bitmeyecek. Daha büyük papağan daha büyük masraf demektir. Eğer bunları karşılayabilecek durumunuz varsa alın bence.

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Antalya’da bi üretici buldum direk 3 aylık yavru alacağım o yüzden dışarıda yakalama olacağını sanmıyorum. Görüştüm adamla fiyatta da anlaştık gibi
Fiyat ne diyor ve mutasyon mu yoksa klasik yeşil mi

Üst Alt