• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

pakistan papağanını eğitemiyorum

tugi

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım.

5 gün önce (aldığım kişinin söylediğine göre) 4 aylık bir papağanım var çok tatlı sevimli. İlk aldığım gün baya bi savaş verdik evde kafese bile zor koydum dokundurtmadı. ertesi gün yanına gidince sürekli çırpındı, dün ise artık elimi kafese koyuyorum yine kaçıyor ama eskisi gibi değil biraz yol kat ettik. Dün itibari ile elimi kafese sokuyorum kaçıyor sırtını dönüyor bes dk tutyorum geri çekiyorum ama alıştıramıyorum daha çok mu erken yavaş yavaş mı alışacak bu minik? ilk aldığıma göre baya ilerleme var ancak 1 hafta olacak elime gelmedi halen.
Dün aç bıraktım bir iki saat sonra çekirdek aldım kafesin içinden uzattım yemedi inatlaştı sonra cay altlığına biraz şeftali armut koydum elimi çeker çekmez hemen yemeye başladı kerata...
Bana yardımcı olabilirimsiniz elime gelmesi ailemi ailesi gibi görmesi için neler yapabilirim

ve ayrıca ben ilaç vitamin hiç bişey vermedim bana iyice alışınca veterinere götürcem baksınlar diye bu düşüncem doğrumu acaba?

tugi

Yeni Üye
dünden beridir iyice aksilendi gerçekten anlamak mümkün değil arkadaşı değişik ötmeye başladı cok yoğun bir tiz sesi cıkarıyor ama hosumuza gitmiyor değil uzaktan sevinde çok mutluyuz yanına yaklaşınca sanki yabani bir hayvana rastlıyoruz:) inşallah aşabiliriz aramızdaki bu durumu aşamaz isek ne yapacağız hiç bilmiyorum açıkçası inşallah destek veren birini buluruz

Erdinç

Yeni Üye
dünden beridir iyice aksilendi gerçekten anlamak mümkün değil arkadaşı değişik ötmeye başladı cok yoğun bir tiz sesi cıkarıyor ama hosumuza gitmiyor değil uzaktan sevinde çok mutluyuz yanına yaklaşınca sanki yabani bir hayvana rastlıyoruz:) inşallah aşabiliriz aramızdaki bu durumu aşamaz isek ne yapacağız hiç bilmiyorum açıkçası inşallah destek veren birini buluruz
Son gelişmeyi öğrenebilir miyim? Elinize alıştı mı?

tugi

Yeni Üye
merhaba

Malesef geri vermek zorunda kaldık kendine zarar vermeye başladı odaya girince bile kafese carpmaya baslıyordu

Erdinç

Yeni Üye
Merhaba

Sanırım çok korkutmuşsunuz. Benimkiside yabancı biri çok yaklaşınca sağ sola uçuyor kafesin içinde. Sizin kafes ufak olduğu maalesef kaçamayınca kendini vurmaya başlamış. Kuşunuzu seviyorduysanız keşke vermeseydiniz. Büyük kafes ve biraz ona zaman tanıdığınızda size alışıp düzelekti. Elinize alışırmıydı bilmiyorum ama kesinlikle kolunuza omzunuza çeşitli rüşvetlerle gelceğini düşünüyorum. Neyse çok geçmiş olsun. Elinize alıştırdıysanız nasıl alıştırdığınızı soracaktım :)