• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et pakistan papağanım aşırı bağırıyor

canbatis

Yeni Üye
merhaba yaklaşık 1 yaşını geçik mutasyon pakistan papağanım var. ne kadar ilgi versem de vermesem de yanından 1 dakikalığına bile ayrılsam çığlıklar atıyor yanımda götürmezsem aşırı rahatsız edici oluyor. dışarı çıkınca da evdekiler rahatsız oluyor ne yaparsam yapayım vazgeçiremiyorum bu çığlıklardan. gerçekten ne kadar sevsem de aşırı bunaltıp rahatsız etmeye başladı bu huyu. yanındayken hiçbir sıkıntı yok mutlu mutlu takılıyor sevdiriyor. ama yanından gittiğim an basıyor çığlıkları. buna ne gibi bir çözüm bulabilirim. yanına arkadaş alsak pakistan ya da farklı türden ilgisini ona verse bu çığlıklardan kurtulur muyuz. ya da başka çözüm yolu var mı bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim gerçekten benim için çok ciddi bir sorun olmaya başladı.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Pakistanlar biraz gür sesli maalesef benim de kızım var ☺ Size çok bağlanmış anladığım kadarıyla bundan dolayı sürekli sizi istiyor, benim Pakistanım sultanlarla büyüdüğü için pek sorun yaşamadım ama şu an başka bir türe alışır mı ondan pek emin değilim ☺

canbatis

Yeni Üye
Pakistanlar biraz gür sesli maalesef benim de kızım var ☺ Size çok bağlanmış anladığım kadarıyla bundan dolayı sürekli sizi istiyor, benim Pakistanım sultanlarla büyüdüğü için pek sorun yaşamadım ama şu an başka bir türe alışır mı ondan pek emin değilim ☺
bağlanması çok hoş dediğiniz gibi fakat bu çığlıklara bi çözüm bulmam lazım :D

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
bağlanması çok hoş dediğiniz gibi fakat bu çığlıklara bi çözüm bulmam lazım :D
Eş alabilirsiniz ama gürültü iki katına çıkar, her zaman diğer aile üyelerinin olduğu odada olursa biraz daha rahat edersiniz ☺