• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Pakistan papağanı

Esmaer

Yeni Üye
Merhaba neredeyse 1 yıl önce Pakistan papağanı aldım dişi ve 3,5 aylıktı benim düşünceme göre doğadan alınmış bitliydi tüyleri kırık ve gagası iyi bir halde değildi veterinere götürdüm bit sorunu ortadan kalktı sağlıklı parlak tüylere sahip ama bir türlü eğitimini veremedim çok hırçın ekstra olarak muhabbet kuşumuz var eğitimini ben verdim ama ne olduysa papağan da böyle olmadı tavsiyeniz var mı teşekkürler

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ayağında bilezik var gibi duruyor doğuştan takılan bileziklerden değil mi sonradan takılan bileziklerden mi?

Size geldiğinde yavru olmayabilir yavruluktan çıktıktan sonra bu türleri eğitmek çok zordur ama imkansız değildir.

Esmaer

Yeni Üye
Ayağında bilezik var gibi duruyor doğuştan takılan bileziklerden değil mi sonradan takılan bileziklerden mi?

Size geldiğinde yavru olmayabilir yavruluktan çıktıktan sonra bu türleri eğitmek çok zordur ama imkansız değildir.
Onu ben taktırdım tasma niyetine ama hiç kullanmadım 1 yıldır var

Esmaer

Yeni Üye
8363.jpg8367.jpg8369.jpg
İlk geldiği gün çektim göz bebekleri normal gagasında koyuluk yoktu üç buçuk aydan büyük mü küçük mü bilmiyorum anlayan varsa cevaplarsa çok mutlu olurum ve bana Jumbo diye satıldı

Üst Alt