• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Pakistan papagani

mesut511

Yeni Üye
Hareket etmiyor dokundurmayan kuş kendine dokundurmaya baslio felan ince ince ses çıkarıyor garip emin olamadım
kendine dokundurması ( normalde dokundurmuyor ) bunuda halsizlik / rahatsızlık içzel veya ağrı yada enerji düşüklüğü - stres + donma tepkisi güvensiz yada kötü hissettiğindede bunu yapıyormuş bilemedim.veteriner bana kuşlar rahatsızlıklarını belli etmez içgüdüsel olarak güçsüz görünmek istemez demişti acaba size güvendiği için sadece sizin yanınızdamı yapıyor

rip_tobi

Yeni Üye
Evet digerlerini isiriyor bana yapıyor öyle sadece

rip_tobi

Yeni Üye
Birsey sorucam bu hayla ayni hareketi yapiyor ve sadece bana napicaz nasil gecicek bu ama elime geliyor ama elimdede o hareketi felan yapıyor

rip_tobi

Yeni Üye
Merhabalar aynu konuyu gene açmak saçma ama bu yaptığı hareketi hayla birakmadi ve ayna önünden inmiyor artik elimdende kaçmaya başladı nasil tekrar elime gelmesini ve bu hareketi yapmamasini sağlarım bir bilginiz varsa yorumunuz iyi olur

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhabalar aynu konuyu gene açmak saçma ama bu yaptığı hareketi hayla birakmadi ve ayna önünden inmiyor artik elimdende kaçmaya başladı nasil tekrar elime gelmesini ve bu hareketi yapmamasini sağlarım bir bilginiz varsa yorumunuz iyi olur
Merhaba ben konuyu kaçırmışım tekrar video paylaşır mısınız

rip_tobi

Yeni Üye
Budur bir bakın isterseniz @Tuba K.
Aynalar yüzünden bendende kaçmaya başladı ve sadece bana bu hareketi yapiyor dokunabiliyorum ama bu hareket yüzünden yem bile veremiyorum elimden ve elime gelen kuş gelmiyor artık olmazsa veterinere götürcem

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bu tür papağanlarda tecrübem yok fakat hareket çiftleşmek istiyor gibi geldi bana. Sultanlarda benzer duruş sergiliyor kızgınlıktaysa sinirlide olur

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Tünek üzerindede öylece durup o sesi çıkarıyormu

rip_tobi

Yeni Üye
Tünek üzerindede öylece durup o sesi çıkarıyormu
Hayır beni gördüğü an kafeste kafamın yanına tırmanıp yapıyor ve garip sadece ev ahalisinden bana yapıyor bu biraz garip geldi acaba kızgınlık dönemimi dışarıdada hep aynada @Tuba K. Ailemin diğerlerini ısırıyor direk