• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Pakistan papağanı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhabalar öncelikle yaklaşık 2,5 ay oldu suanlik elimede omzumada geliyor arada gine ısırıyor ve diğer aile üyelerinden pek haz etmiyor şimdi nasıl devam etmeliyim ısırmayı azaltmak için
Aile üyeleri uzaktan da olsa konuşsun ilgilensin, maalesef benim pakistanım da ara ara ısırıyor

fikogc

Aktif Üye
Merhabalar öncelikle yaklaşık 2,5 ay oldu suanlik elimede omzumada geliyor arada gine ısırıyor ve diğer aile üyelerinden pek haz etmiyor şimdi nasıl devam etmeliyim ısırmayı azaltmak için
bizimki de ne kadar alışsa da sevdiği bir oyuncağı ile oynarken elimi uzatırsam ısırabiliyor, bunu engellemeniz çok zor. nabza göre şerbet vermeniz lazım. ailde en çok siz ilgileniyorsanız, size daha çok alışması normal bir durum. diğer aile üyeleri daha fazla ilgilensin, sevdiği yiyecekleri meyveleri falan versinler. bu arada siz 2,5 yaşındaki Alex papağını için soruyorsunuz değil mi ?

rip_tobi

Yeni Üye
Hayir kendi pakistan pa
bizimki de ne kadar alışsa da sevdiği bir oyuncağı ile oynarken elimi uzatırsam ısırabiliyor, bunu engellemeniz çok zor. nabza göre şerbet vermeniz lazım. ailde en çok siz ilgileniyorsanız, size daha çok alışması normal bir durum. diğer aile üyeleri daha fazla ilgilensin, sevdiği yiyecekleri meyveleri falan versinler. bu arada siz 2,5 yaşındaki Alex papağını için soruyorsunuz değil mi ?
Hayır kendi Pakistan papağanım için soruyorum

Rob_Roy

Aktif Üye
Alex papağanı olan benim. Biz de kafes içinden ancak tünekle alabiliyoruz, kendisi elimize gelmiyor. Kafese elimizi uzattığımızda gaga gösteriyor, ısırmaya kalkıyor. Ancak her şey ele alana kadar, ondan sonra bir sıkıntı olmuyor. Kendi kuralları var, biz de zorlamıyoruz. Örneğin omuzundayken bile eline almak istesen gagalamaya kalktığı oluyor. Üstelik biz evcil almıştık.

fikogc

Aktif Üye
Hayir kendi pakistan pa
Hayır kendi Pakistan papağanım için soruyorum
ok. yukarıda yazdığım şekilde devam edin, her kuşun kendi özellikleri farklı oluyor, kendi sınırları oluyor, onlara uyduğunuz sürece problem olmaz. ve git gide daha da alışır. kafesinin boyutları nasıl ? içinde oyuncak var mı ?

fikogc

Aktif Üye
Alex papağanı olan benim. Biz de kafes içinden ancak tünekle alabiliyoruz, kendisi elimize gelmiyor. Kafese elimizi uzattığımızda gaga gösteriyor, ısırmaya kalkıyor. Ancak her şey ele alana kadar, ondan sonra bir sıkıntı olmuyor. Kendi kuralları var, biz de zorlamıyoruz. Örneğin omuzundayken bile eline almak istesen gagalamaya kalktığı oluyor. Üstelik biz evcil almıştık.
pardon hatlar karıştı :) yeni ne kadar evcil de olsa huyları değişmiyor, hepisinin kendine göre sınırları, huyu farklı oluyor. misal beminki sadece parmağa gelir, onun dışında elimi yaklaştıramam, el sevmiyor. el ile sevilmeyi sevmiyor fakat dudaklarıma gagasından öperim burnumla okşarım hiç bir şey yapmaz.

rip_tobi

Yeni Üye
ok. yukarıda yazdığım şekilde devam edin, her kuşun kendi özellikleri farklı oluyor, kendi sınırları oluyor, onlara uyduğunuz sürece problem olmaz. ve git gide daha da alışır. kafesinin boyutları nasıl ? içinde oyuncak var mı ?
Kafesi büyük yeterince onun için ama oyuncak yok bol bol dışarı çıkarıyorum omuzda takılmayı seviyorur hatta omzuma gelince ben bile alamiyorum bazen ama oyuncağı yok maalesef gagasından öptüm iki kere ısırmaya çalıştı ama başardım

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar işte bu yüzden kendi konunuzu açın diyoruz😊
Anlayışınız için teşekkür ederim
Kafeskuslari.com yöntemi

Üst Alt