• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pakistan papağanı

yeshilmen

Aktif Üye
Merhaba Pakistan papağanı sahiplenmeyi düşünüyorum eğitimi ve bakımı zormudur daha önce hiç büyük papağan beslemedim muhabbet kuşu ve forpus besledim yavru bir pakistan papağanı buldum almayı düşünüyorum ama öncesinde bilgisi olan var ise bilgilendirebilir mi ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Forpus yavrunuz ne oldu. Beslemeye devam mı. Alışabildi mi size 🙂 konunuz içinde @Burçak A. Pakistan besliyordu diye biliyorum. Görünce yorumunu sunar 🌸

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Mutasyon mu klasik yeşil mi resim görebilirmiyiz

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Yani kesin yavru olmasına dikkat edin yavru olmazsa alışması bana göre imkansıza yakın Pakistan’lar çok zor kuşlardır ama alıştırlar mı çok güzeller

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pakistanlar zor kuşlar maalesef yani sıkı eğitim isterler 🙂 İnatçılardır çok küçükken alınması lazım 🙂

yeshilmen

Aktif Üye
Eminönü kuş pazarinda gördüm çok ufak yavru bir kuştu birazdan tekrar gidip fotoğrafını çekeceğim

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Eminönü kuş pazarinda gördüm çok ufak yavru bir kuştu birazdan tekrar gidip fotoğrafını çekeceğim
Aman uzak durun eminönünden. Belki de istanbulda bulabileceğiniz en sağlıksız hayvanların hepsi orada balık kuş farketmez kuşların çoğu ithal olarak geliyor oraya ve bakıldıkları şartlar çok kötü 2-3 gün sonra Allah korusun ama kuşunuzu kaybedebilirsiniz bile. Ek olarak çevreye göre 2-3 kat daha fazla canlı fiyatları. Yerli muhabbet kuşuna 1000 lira isteyen gördüm 🤯

yeshilmen

Aktif Üye
Aman uzak durun eminönünden. Belki de istanbulda bulabileceğiniz en sağlıksız hayvanların hepsi orada balık kuş farketmez kuşların çoğu ithal olarak geliyor oraya ve bakıldıkları şartlar çok kötü 2-3 gün sonra Allah korusun ama kuşunuzu kaybedebilirsiniz bile. Ek olarak çevreye göre 2-3 kat daha fazla canlı fiyatları. Yerli muhabbet kuşuna 1000 lira isteyen gördüm 🤯
Daha önce de kuşumu ordan aldım forpus papağanı kuş çok sağlıklı ama urkek 3-4 aydır bende hala bana alışamadı zaten

yeshilmen

Aktif Üye
Aslında gönlümde monk papağanı var da üretici bulabilsem belki onu alabilirim bilmiyorum

yeshilmen

Aktif Üye
Düşüneceğim bir süre Pakistan papağanını eğitmek gözümde büyüdü açıkçası monk papağanı düşünüyorum o yüzden