• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Pakistan papağanı yaşı

Ates60

Yeni Üye
Merhabalar bir adet pakistan papağanı buldum full evcil almak istiyorum ancak aklıma takılan bir durum var. Papağan 2019 lu 6 yaşında. Sizce yavru mu almalıyım yoksa 6 yaşındaki pakistanı mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Pakistanı yavru alıp kendiniz Eğitim derim, stresli bir türdür ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar bir adet pakistan papağanı buldum full evcil almak istiyorum ancak aklıma takılan bir durum var. Papağan 2019 lu 6 yaşında. Sizce yavru mu almalıyım yoksa 6 yaşındaki pakistanı mı
Merhaba, yaşam süresi 30 yıla kadar çıkabiliyor
Evcil yazmışsınız, sağlıklı ise sahiplenebilirsiniz, eğitimi de vardır, ben tercihimi bu yönde kullanırdım😊

Ates60

Yeni Üye
ev ortam değişikliği olacağı için strese girmesi ve asabileşmesinden korkuyorum. Yoksa eğitimliyi alacağım ama bir yandan da yavru alıp kendim yetiştirmek istiyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ev ortam değişikliği olacağı için strese girmesi ve asabileşmesinden korkuyorum. Yoksa eğitimliyi alacağım ama bir yandan da yavru alıp kendim yetiştirmek istiyorum.
Tercih sizin👍 yavruda olsa yetişkin de olsa alışma süreci olacak, çevresi ve sizler her iki şıkta da yabancı olacaksınız

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Rica ederiz hayırlısı olsun inşallah☺

Üst Alt