• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yildirimsamil

Yeni Üye
Merhabalar herkese bir ay kadar önce Pakistan papağanım için yaş ve cinsiyet bilgisi için konu açmıştım. 8-9 aylık erkek olabileceğini söylemişti bazı arkadaşlar. Bir aydır o kadar çok ilgileniyorum ki zorla da olsa boynumda duruyor mecbur kalırsa elime geliyor. Gideceği yer kalmazsa bana geliyor yoksa tercih etmiyor. Bir aydır sadece bir kere ses çıkardı. Sevmeye çalışırsam sadece karga gibi ses çıkartıyor. Yeni çekmiş olduğum fotoğrafı ekliyorum. Boynunda çok hafif siyahlık var ancak bu hepsinde mi var bilmiyorum. Hergün saatlerce uğraşıyorum ertesi gün sanki ilk defa eğitim alıyormuş gibi oluyor. Hergün sil baştan. Bana mı böyle denk geldi bilmiyorum. Bide hiç sesi çıkmadığı için acaba dişi mi diyorum . Fotoğrafa göre yorum yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gölge halka hepsinde oluyor evet. Yaklaşık 1,5 yaş civarı sakal olmazsa dişi olduğu kesinleşiyor. Dişiler ses konusunda daha sessiz oluyorlar. YouTube den başka Pakistan sesine tepkisi nasıl. Erkekler genelde kanat açarak dans etme hareketinde bulunuyor.

umraniyeli

Aktif Üye
Konunla alakalı değil ama Allah sabır versin hocam bildiğim kadarıyla zor eğitilen bir cins diye biliyorum

yildirimsamil

Yeni Üye
Gölge halka hepsinde oluyor evet. Yaklaşık 1,5 yaş civarı sakal olmazsa dişi olduğu kesinleşiyor. Dişiler ses konusunda daha sessiz oluyorlar. YouTube den başka Pakistan sesine tepkisi nasıl. Erkekler genelde kanat açarak dans etme hareketinde bulunuyor.
Hala çok tedirgin ondan mı ötmüyor bilmiyorum YouTube’dan ses açtığımda dinliyor sadece bir iki kerede öterek cevap verdi. Yani daha önce muhabbet kuşlarım oldu bu kadar sessiz başka bir kuş görmedim. Erkek olma ihtimali yüksek diye aldım ancak satıcı tabiki çok umursamaz. Kesin dişi midir?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kesin dişidir de diyemeyiz maalesef. Bekleyip göreceksiniz. Yada üretimini yapanlara sorun daha kesin bilgi verirler. Benimde var ama asla YouTube kayıtsız kalmaz. Telefonda YouTube nin yerini bile bilip açıyor.

Üst Alt