• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Pakistan papağanı sahiplendirme

Zeynep APAYDIN

Yeni Üye
Hemşireyim nöbet listemin yoğunlaşmasından dolayı ilgilenemiyorum eğitim veremiyorum yalnız kalıyor hep mutlu olacağı bir yuvada olmasını isterim 10 aylık civarında adını Kivi koymuştum:) Küçükçekmecede oturuyorum

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herkese yalnızlık yolunda tek tek veda ediyoruz yaşlanıyorum gittikçe.. İtiraz yok sizin şahidiniz benim abla 😁
Sen merak etme ablası bekarımız çok 🤣🤣🤣 yalnız değilsin. Sen anneyi ikna edersin inanıyorum. Miniği tembihle çok ötsün. 🤣🤣🤣

mortsvivants

Eski Forumcu
Sen merak etme ablası bekarımız çok 🤣🤣🤣 yalnız değilsin. Sen anneyi ikna edersin inanıyorum. Miniği tembihle çok ötsün. 🤣🤣🤣
İnşallah abla titiz kadına asla yapmayacağı kafes ve kuş temizliği yaptıran hayat bunu da oldurur bence inanıyorum 😁 Şu sınavı iyi yapayım bence kesin ikna olur o vakit bu miniklerin yavruları olursa seve seve bakabilirim diyormuşum 🤪😁

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnşallah abla titiz kadına asla yapmayacağı kafes ve kuş temizliği yaptıran hayat bunu da oldurur bence inanıyorum 😁 Şu sınavı iyi yapayım bence kesin ikna olur o vakit bu miniklerin yavruları olursa seve seve bakabilirim diyormuşum 🤪😁
Bakarsın oda olur 🦜🦜🦜