2 yıl önce 2 tane pakistan papağan sahiplendim 1i erkek 1 i dişiydi. Erkek kuş büyüdükçe dişi ile anlaşamamaya başladı ve dişi sürekli bunu dövmeye başladığından kafeslerini ayırmak durumunda kaldım. Erkek papağanım çeşitli ıslıklar çalabiliyor. canı isterse kivi ve vik vik diyor. yabancılarla arası çok iyi değil ve dişi kuşun peşinden ayrılmıyor. elden yemek yer omuza kola konabilir. banyo yapmayı tam beceremediğinden fısfısla banyo yapmayı sever. Yemeye çok düşkündür diğer kuşlarla iyi anlaşır. fakat dişiyi severken sevmeme çok izin vermiyor. ben severken sadece dişiye yaklaşabiliyor yoksa dişi ayaklarına saldırıyor. Kendisini çok seviyorum fakat dişi ile de ilgilenmemi engelliyor. mümkünse eryaman civarı GÜRÜLTÜ VE SESTEN SIKINTISI OLMAYACAK. KUCUK COCUK SAHİBİ OLMAYAN VE GEREKLİ İLGİYİ VEREBİLECEK birini arıyorum. Aynı zamanda bana ara ara durumunu fotografını atabilecek biri olursa emin ellerde olduğunu bilmek istediğim için sevinirim. bakamazsanız geri alırım lütfen kuşu satmaya kalkmayın.