Merhaba, 1 hafta önce 3-4 aylık bir Pakistan papağanı aldım. 3-4 günde ele tamamen alıştı. Konuşabilmesi için ne yapmam gerekli? Sanırım erkek, boynunda açık yeşil halka var.
Benimde seninki gibi genç Pakistan var önce eline aliştirican sonra soyletmek istediğin kelimeyi soyliyecen hergun 10 dk kolay birşey secebilirsin gel naber diye aynı tonda soylemen gerekiyor naaber diyorsan öyle devam etmen gerekiyor naber diyorsan öyle devam etmen gerekiyor kısa göre değişir hepsinin karakteri farklı 1-2 ayda konuşturursun hatta daha az sürede belli olmaz
Merhaba, 1 hafta önce 3-4 aylık bir Pakistan papağanı aldım. 3-4 günde ele tamamen alıştı. Konuşabilmesi için ne yapmam gerekli? Sanırım erkek, boynunda açık yeşil halka var.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz, youtu.be den şarkılar dinletin
Fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
İlgi ve sevgi en önemli faktör
Bol bol kulağına konuşun
selamlar, yanına gidip bol bol konuşun, bir kaç tane kelime belirleyin bunları tekrar edin, ıslık çalın, hatta ıslıklı müzikler bulun youtebede ara ara dinletin. yeşil gerdan durumu erkekliği tam belli etmez. mümkünse 2-3 fotograf atın boy fotografı olsun ayaklarını da görelim. eğer 3-4 aylıksa şu anda, 2 -3 ay içinde çeşitli dans hareketleri yapmaya başlarsa kafesinde yada kafesin dışında, bir objeye ilgi duyuo ona doğru dans, kafa hareketleri, nameli ötüş duyarsanız erkek olma ihtimali çok yüksektir, zira bu tarz hareketler erkeklerde görünür. bende bu profil fotomdaki 18 aylık bir canavar var, merak ettiğiniz başka bir şey olursa sorabilirsiniz.