• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pakistan papagani kac aylık?

bora07

Yeni Üye
Bu pakistan papaganlari kaç aylık acaba. Sahiplenmeyi düşünüyorum ve hiç bilgim yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kesin bilgim yok ama gagalarından dolayı yavru olabilirler belki diye düşünüyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Fotoğraf çok net değil ama 8 9 aylık gibi duruyorlar

bora07

Yeni Üye
Tesekkur ederim. Peki bu ay sahiplenmek açısından uygun mu ? Sahiplenme için neler bilmem gerek

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Tesekkur ederim. Peki bu ay sahiplenmek açısından uygun mu ? Sahiplenme için neler bilmem gerek
şahsi fikrim yeşil pakistan papağanları genelde yabani oluyorlar mutasyon bulabiliyorsanız sahiplenin, yeşiller el beslemesi bile olsa zamanla agrasifleşebiliyor. Kendimde ve cevremde gördüklerim bunlar yinede siz bilirsiniz

ahmetsevgi

Yeni Üye
Kaç aylık sizce birde erkek mi disi mi çok mu büyük aldım diye kafam karıştı :(

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ilımlı bir kuş mu. Ele gelme durumu nedir. 6 ay civarı gibi duruyor ama emin değilim 🫣

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
yavruluktan çıkmış gibi duruyor dişi olma ihtimali yüksek

ahmetsevgi

Yeni Üye
@Semiha S. Bana da 6 aylık dediler ama biraz daha mı küçük almak gerekiyor ins pişman olmam :) kafese yaklaşınca ürküyor bir hafta kadar kafesten cikarmayayim diyorum etrafi tanısin diye yanlış düşünmüyorumdur umarım

@tssy23 yorumunuz için teşekkürler bana erkek dediler ama :) 6aylik dediler eğitim konusunda geç değildir umarım

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
@Semiha S. Bana da 6 aylık dediler ama biraz daha mı küçük almak gerekiyor ins pişman olmam :) kafese yaklaşınca ürküyor bir hafta kadar kafesten cikarmayayim diyorum etrafi tanısin diye yanlış düşünmüyorumdur umarım

@tssy23 yorumunuz için teşekkürler bana erkek dediler ama :) 6aylik dediler eğitim konusunda geç değildir umarım
ben bütün kuşlarımı elde severek alıştırdım ısırması vs bir haftada alışmış oluyor benim yaptığım uygulama doğru mu bilmiyorum ama ben direk kuşu ilk günden koynuma alıp seviyorum pakistanların eğitimi biraz zordur elinize aldığınızda ısırması var mı ya da sert mi

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
birde boyun tarafının fotosonu net çekip atarmısınız hem üst tarafı hem alt tarafı birde gaga fotoğrafı

ahmetsevgi

Yeni Üye
birde boyun tarafının fotosonu net çekip atarmısınız hem üst tarafı hem alt tarafı birde gaga fotoğrafı
Akşam fotoğraf atayım dün akşam getirdim elime almadım korkmasın urkmesin diye ama aslında doğrumu yapıyorm bilmiyorum, formu inceliyorum bilgileri burdan almaya çalışıyorum yem olarak da şuan sadece çekirdek verdim onlarla ilgilide bilgi eksikligim var ogrenecez ins :)

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Dişi büyük ihtimalle