• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pakistan papağanı eslendirmek

hakancinar59

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar erkek evcil dişi yakalama Pakistan papağanım var bunları eşleştirmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor erkek 1 yaşını geçik dışı 1 buçuk yaşında

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba büyük bir yuvalik ve iyi bir menü en önemlisi sabır 👍 bu Arada köyü su basmış galiba 😂

Nur~

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar erkek evcil dişi yakalama Pakistan papağanım var bunları eşleştirmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor erkek 1 yaşını geçik dışı 1 buçuk yaşında
Geniş ve L tipi bir yuvalık kullanın (eğer kafesi yeteri kadar büyükse içine koymanız daha iyi olur). Eğer etrafta palmiye ağacı varsa birkaç yaprak koparıp kurutarak yuvalık malzemesi olarak kullanabilirsiniz.
Güzel bir beslenme programı hazırlayın. Buğday yağı E vitamini açısından zengin bir besin, kızıştırmak için verebilirsiniz. Ayrıca ortamda başka kuş varsa çıkarmanızı tavsiye ederim, özellikle dişi kuş rahatsız olacaktır. Kafesib etrafı fazla haraketli ve sesli olmamalı.
Kafese kalın bir tünek takın, ortalama 3-4 cm kalınlığında olsun (nalburdan kürek sapı alıp onu takabilirsiniz). Eğer yapay bitki/sarmaşık alıp kafesin dışından bir tarafına sararsanız güzel olur.
Ayrıca günde 1-2 saat yavru pakistan sesi açmanızı tavsiye ederim. Düzenli şekilde güneş almalarını çok faydası olur.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Siz nötrlenmişsiniz hocam üzülmeyin😅
Öyle olmuş evet. 🤭

Şaka bir yana kaçırdığımızı hala anarız.Umarım bizim bulduğumuz gibi onu da biri bulmuştur,diğerini düşünmek dahi istemiyorum. Yağmura bazen Yıldız diyoruz. Dilimize hep onun ismi geliyor.

Bahar Y.

Müdavim
Öyle olmuş evet. 🤭

Şaka bir yana kaçırdığımızı hala anarız.Umarım bizim bulduğumuz gibi onu da biri bulmuştur,diğerini düşünmek dahi istemiyorum. Yağmura bazen Yıldız diyoruz. Dilimize hep onun ismi geliyor.
Kesinlikle unutulmuyor ben Kuzeyi aradığım sokaklardan geçince hep aklıma geliyor çok kötü bir duygu...