• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Oyun mu oynuyor saldırı mı düzenliyor

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Arkadaşlar merhaba,konunun bir aciliyeti yok ancak benim kuşum oyun mu oynuyor sinirleniyor mu anlamıyorum.Elime başka bir kuş konmasına izin vermiyor kendi gelince de çıldırmış gibi ısırıyor,kanatlarını açıp kapatıyor vs.Sizce bu bir oyun şekli mi🫠normalde daha fevri davranıyor bu sakin hâli😅

Tevfik

Yasaklı
Bu durumu genelde dişi muhabbet kuşlarında görüyorum :) erkek kuşlarda da kızgınlık dönemlerine girmeden önce oluyor. Bu arada maşallah çok tatlı sıpalar :)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba,konunun bir aciliyeti yok ancak benim kuşum oyun mu oynuyor sinirleniyor mu anlamıyorum.Elime başka bir kuş konmasına izin vermiyor kendi gelince de çıldırmış gibi ısırıyor,kanatlarını açıp kapatıyor vs.Sizce bu bir oyun şekli mi🫠normalde daha fevri davranıyor bu sakin hâli😅
Benim boncuk diye bir dişi muhabbet kuşum vardı yıllar önce aynı böyleydi bir keresinde anneme öpücük verip sonra burnunun septum kısmını ısırıp asılı kalmıştı 😂😂 Dişiler hep böyle ah bu kızlar 😂😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Her ikisi de kardeşim oyun istiyor da seni kıskanıyorda sahipleniyor😊kanat açıp kapatmak da koruma içgüdüsüdur 🥰 maşallah

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Benim boncuk diye bir dişi muhabbet kuşum vardı yıllar önce aynı böyleydi bir keresinde anneme öpücük verip sonra burnunun septum kısmını ısırıp asılı kalmıştı 😂😂 Dişiler hep böyle ah bu kızlar 😂😂😂
Ay ne yaramazmış abla Bıcırık da ben uzanırken gelip kulağımı veya burnumu ısırıp kaçıyor 😅😅

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba 🤗 Oyun İstiyor Benim Kizimda Böyleydi. Maşallah Rabbim Sağlıklı Ömür Versin 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Pıtırcık💓 annesinin pamuğu maşallah SüphanAllah 🤲🥰ısırır bakarım acıyor mu gülüyor mu🤣🤣🤣🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yapıp yapıp yüzüme bakıyor abla küçük çocuklar gibi🥰acıyor yavrum bırak bir yerde işte ama dinlemiyor çok fena😅
Çok akıllılar Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları inşallah 🥰🤲

Üst Alt