• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ötüş videosuna göre erkek mi dişi mi sizce

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
%100 diyebilir miyiz peki
Diyemeyiz hatta şu durumda hiç diyemeyiz, Dişiler de taklit eder, konuşur, dişi diye geri götürmeyin, günahtır alışmış🤲😔
İlgi ve sevgi ile dişi sultanda erkek gibi şakır şakır konuşur, kızım yaklaşık 30 kelime, şarkılar söylüyordu, görünüş dişi

karabasan33

Aktif Üye
Ben bez şahsen önermem dışkıları bulaşıyor düz tünekte uyusun daha iyi 🙏
Tesaduf mu yada bilerek mi yapiyor bilmiyorum ama oraya da daha diski yapmadi bazen goruyorum kuyrugunu disa veril oyle yapiyor diskisini o yuzden bezi kaldirmadim.dediginiz gibi olsa eevet mecbur kaldirirdim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tesaduf mu yada bilerek mi yapiyor bilmiyorum ama oraya da daha diski yapmadi bazen goruyorum kuyrugunu disa veril oyle yapiyor diskisini o yuzden bezi kaldirmadim.dediginiz gibi olsa eevet mecbur kaldirirdim
İyi o zaman şimdilik dursun 😊 Maşallah çok tatlı 😍

karabasan33

Aktif Üye
Diyemeyiz hatta şu durumda hiç diyemeyiz, Dişiler de taklit eder, konuşur, dişi diye geri götürmeyin, günahtır alışmış🤲😔
İlgi ve sevgi ile dişi sultanda erkek gibi şakır şakır konuşur, kızım yaklaşık 30 kelime, şarkılar söylüyordu, görünüş dişi
Disi olmasindan ziyade sabah 7 de kurulmus saat gibi otuyordu tek duze ikincisi yabaniydi bir turlu evcillestiremedim cocuklari isirdi surekli kaciriyordu benden bu cok sukur sakin uyumlu sevdiriyor 3 gun masaj yap diyordu resmen bana zorla o digeri bir gun bile kafasini oksatmadi o yuzden degisitirdm