• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ötüş videosuna göre erkek mi dişi mi sizce

canerçiftçri

Yeni Üye
Valla ben bu konuda hiç iyi değilimdir ama bazı kriterler var kanat altı, ötüş, duruş, karakter ve yanaklardaki dairenin renginin yoğunluğu.
Kaç aylık tabiki buda önemli tüy değiştimi daha önce

canerçiftçri

Yeni Üye
Hareketleri ve sesi erkek gibi kuyruk renkleri erkek gibi ama yanaklarının tonu dişi gibi kesin bir şey söylemeyeyim daha iyi bilenler cevaplasa daha iyi olur.

karabasan33

Aktif Üye
Bir onceki disiydi hic boyle otmuyordu kesin erkek diyorum ama yinede suphelerim var 😂

canerçiftçri

Yeni Üye
Bende erkek olduğunu düşünüyorum açıkçası ama 4 aylıktan birazdan daha büyük olabilir.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Farklı tonlamalar değil farklı uzunluklarda ötüş gözlemleniyor tahminimce dişi bir kuş. Ne zaman aldınız kuşunuzu ve soğukta kaldı mı acaba?

karabasan33

Aktif Üye
Yeni aldim 10 gun oldu once aldigim da disiydi onu geri verdim bunu aldim otuslerinarasinda daglar kadar fark var

karabasan33

Aktif Üye
Dun yilbasi olunca oda odada uyuyamadi sanirim uyukluyor bu yuzden farkindayim 😂

karabasan33

Aktif Üye
Kafesi degistim bugun tum herseyi dezenfekte ettim suan yok

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Erkek maşallah, dışkılarında da bir problem yok 😊🌸

karabasan33

Aktif Üye
Birde rahat etsin diye duz bir yer olusturdum havlu kestim tahtanin uzerini orttum ucunuda hafif yaktim tek tek ipleri isiriyordu ana yinede ipleri sokup oynuyor yutarsa sorun olur mu yada sadece oynuyor mu yutmuyor mu bilemedim iki tanede tahta koydum isirsin diye rahatca bindigi yeri isirmasin diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Birde rahat etsin diye duz bir yer olusturdum havlu kestim tahtanin uzerini orttum ucunuda hafif yaktim tek tek ipleri isiriyordu ana yinede ipleri sokup oynuyor yutarsa sorun olur mu yada sadece oynuyor mu yutmuyor mu bilemedim iki tanede tahta koydum isirsin diye rahatca bindigi yeri isirmasin diye
Oynarlar benim kuşum da oynuyor 😊