• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Otobüsle Sultan Papağanı Sipariş etmek

Tarçın Sahlep

Aktif Üye
Merhaba,
Otobüsle sultan papağanı almaya karar verdim zira bulunduğum şehirdeki üreticilere maalesef güvenemedim. Yolculuk ortalama 5 buçuk ila 6 saat sürecek.
Bu şekilde kuş almak sağlıklı olur mu? Ona göre üreticiye haber vereceğim.
Teşekkür ederim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Nereden nereye gelecek?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Büyük ihtimalle etrafı delik küçük bir karton kutuda gelecek yazık hayvana. Bir de lütfen kullanıcı adı konusunda daha ciddi olalım.

Tarçın Sahlep

Aktif Üye
Büyük ihtimalle etrafı delik küçük bir karton kutuda gelecek yazık hayvana. Bir de lütfen kullanıcı adı konusunda daha ciddi olalım.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Kaydolurken e-postamı girdiğimde bu kullanıcı adı çıktı bir daha da değiştiremedim maalesef.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bursa'dan Ankara'ya gelecek.
Ankara'da da güvenilir üretici bulunabilir diye düşünüyorum. Size forumda da belki yönlendirme yapacak arkadaşlar olabilir. Çol üreticinin olmadığı bir il olsa evet sorun olmaz alabilirsiniz derdim ama ilinizde gayet geniş bir ağ varken dışardan almanızı çok mantıklı bulmadım. Yinede normal şartlarda otobüsle gelmesinde sakınca yok. Bir kaç gün tedirgin davranabilir ama zamanla toparlayacaktır. Görerek almanız herzaman daha iyidir diyorum ben.

Tarçın Sahlep

Aktif Üye
Ankara'da da güvenilir üretici bulunabilir diye düşünüyorum. Size forumda da belki yönlendirme yapacak arkadaşlar olabilir. Çol üreticinin olmadığı bir il olsa evet sorun olmaz alabilirsiniz derdim ama ilinizde gayet geniş bir ağ varken dışardan almanızı çok mantıklı bulmadım. Yinede normal şartlarda otobüsle gelmesinde sakınca yok. Bir kaç gün tedirgin davranabilir ama zamanla toparlayacaktır. Görerek almanız herzaman daha iyidir diyorum ben.
Bir sorum da şu: El beslemesi sultan satanlar da var ve bu el beslemesi kuşların fiyatları normale göre daha yüksek. El beslemesiyle normal kuşun farkı nedir?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bir sorum da şu: El beslemesi sultan satanlar da var ve bu el beslemesi kuşların fiyatları normale göre daha yüksek. El beslemesiyle normal kuşun farkı nedir?
Yavru daha evcil oluyor ama ben el beslemesi önermem. Bağışıklıkları daha düşük olur.