• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Ötmeyen hırıltılı ses

langsamm

Yeni Üye
Muhabbet kuşum genelde öterek uyandiğini belirtirdi ama dün sabah ötmedı hırıltılı küçük küçük ses çikardı. Günün devaminda neşesi yerindeydi uçtu, öğrendiği kelimeleri sıraladı ama bu sabah da ötmek yerine o küçük garip sesi çıkariyor. Sesi değişmiş belli. 2 gündür havalar cok soğuktu ısıtmaya çalistim odasini ama beceremedim sanırım. Hemen suyuna c vitaminli soğuk algınliğinda takviye olarak kullanilir yazan vitamininden koydum. Kuşum üşüttü mü ne yapmaliyim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum genelde öterek uyandiğini belirtirdi ama dün sabah ötmedı hırıltılı küçük küçük ses çikardı. Günün devaminda neşesi yerindeydi uçtu, öğrendiği kelimeleri sıraladı ama bu sabah da ötmek yerine o küçük garip sesi çıkariyor. Sesi değişmiş belli. 2 gündür havalar cok soğuktu ısıtmaya çalistim odasini ama beceremedim sanırım. Hemen suyuna c vitaminli soğuk algınliğinda takviye olarak kullanilir yazan vitamininden koydum. Kuşum üşüttü mü ne yapmaliyim?
Merhaba geçmiş olsun
Büyük ihtimalle üşütmüş, sıcak tutun kuşlar çok hassastır hemen üşür
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka verin

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Öncelikle teşekkür ederim. Marka öneriniz var mı?
Röhnfried profosyonel bir üründür ve çoğu üyemiz tercih eder bende öneririm mutlaka sponsorumuz olan mamaist.com üzerinden temin edebilirsiniz 😊

langsamm

Yeni Üye
Röhnfried profosyonel bir üründür ve çoğu üyemiz tercih eder bende öneririm mutlaka sponsorumuz olan mamaist.com üzerinden temin edebilirsiniz 😊
Öneri için teşekkürler yakinimdaki petshoplarda malesef yokmuş. Internetten gelmesi 4 5 günü bulur. Bu sürede sadece vitamin takviyesiyle idare edebilir mi kuşum

Üst Alt