Ablacım yumurta maması gibi düşünelim, bebekken iyi, ilerde tabiki olmaz, karbonhidrat, vitamin, protein, Calsiyum gerekir, civciv yeminde bu oran yok denecek kadar az
Mamasını koydum yanına yine su koymadım kendini ıslatıyor üşür diye. Balkonumun belli alanına çit gibi bir şeyle sınırlasam toprak falan koysam orda eşelenir mi oynar mı?
Mamasını koydum yanına yine su koymadım kendini ıslatıyor üşür diye. Balkonumun belli alanına çit gibi bir şeyle sınırlasam toprak falan koysam orda eşelenir mi oynar mı?
Yazın ördeği sudan çıkaramazsın. Çok severler. Dalıp dalıp cıkarlar
Bu arada bu daha küçük baya parka çıkarmak şuan riskli kedi kapabılır. Oyüzden evde sebze vermek daha iyi olur
Öncelikle şaşkın ördek yavrunuz hayırlı olsun ben aslında bahçesi bağı olmayan evlere tavsiye etmem zor oluyor bakımı beni ileriye doğru anlarsınız Civciv yemi lapa olarak verilebilir ama yiğit'in dediği gibi yetersiz besin ,birde onun küçük pellet granülleri var daha uygun olurördeği yavruyken çok yüzdürmeyin ayaklarda şişme ve tahrişler olur ve yüzdürdükten sonra biraz güneş banyosu şarttır temizlenip kurulanması için.
Taşlık ihtiyacı içinde temiz yerlerden küçük taşlar bulup verebilirsiniz ama çok hijyenik olmaz. Hatırladığım kadarıyla büyük grit kumları oluyor, tavuklar ve güvercinler için onlar uygun olur hemde hijyenik olur.
Bahçede beslenen ayrı evde beslenen ayrı olur ablacım, ben dışarı hiç çıkarmadım, kutuyada koymadım, ben önde onlar arkada paytak paytak geliyorlardı, elimde salatalık kabuğu, marul