• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Online veteriner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aklıma birşey geldi ve size danışmak istedim. Acil durumlarda video ile bize yardımcı olacak ve ilaç önerecek bir kanatlı uzmanı veteriner olsa nasıl olur? Ayrıca pazar günleri heryer kapalı oluyor o zamanlarda da bize yardımcı olur. Forumu aşan konularda. Bilmem anlatabildim mi şimdi tepki gösteren de olur. :)

cimennnn

Tutkulu
Aklıma birşey geldi ve size danışmak istedim. Acil durumlarda video ile bize yardımcı olacak ve ilaç önerecek bir kanatlı uzmanı veteriner olsa nasıl olur? Ayrıca pazar günleri heryer kapalı oluyor o zamanlarda da bize yardımcı olur. Forumu aşan konularda. Bilmem anlatabildim mi şimdi tepki gösteren de olur. :)
Olsa güzel olur ama bulmak zor bunu yapmak isteyecek bir veteriner zor gibi çoğu kuşu görmek istiyor kontrolleri eliyle yapmayı istiyolar.

Mert G.

Paylaşımcı
Necmi abi iyi düşünmüşsün bence Şehmus abiler görünce doneceklerdir bu konunun altına

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bazı durumlarda çaresizlik oluyor malesef en azından kanatlı uzmanına video veya resim atarız acil bir ilaç falan önerir. Böylece her ile yetişmiş olur. Fıstıkta ben yaşadım bunu. İyi hizmet ederse hizmet alan parası neyse verir. Kendi düşüncem size de açıldım. :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bazı durumlarda çaresizlik oluyor malesef en azından kanatlı uzmanına video veya resim atarız acil bir ilaç falan önerir. Böylece her ile yetişmiş olur. Fıstıkta ben yaşadım bunu. İyi hizmet ederse hizmet alan parası neyse verir. Kendi düşüncem size de açıldım. :)
Resim ve videolardan ancak tahmin yapılabilir... Gereken teşhisin belirlenmesi için kuşun veterinere götürülmesi ve gereken analizlerin ona uygun gereçlerle olur... Öyle olsa insanlar da hastaneye gitmesine gerek yoktu...:)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Resim ve videolardan ancak tahmin yapılabilir... Gereken teşhisin belirlenmesi için kuşun veterinere götürülmesi ve gereken analizlerin ona uygun gereçlerle olur... Öyle olsa insanlar da hastaneye gitmesine gerek yoktu...:)
Tabi ki öyle abi. Ben çok acil durumlar için destek olunması için söyledim. Ayrıca etrafında kanatlı uzmanı olmayanlar için. Hergün biri "yaşadığım yerde malesef kanatlı uzmanı veteriner yok" diyor mesajında.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende mantıklı bir düşünce. Her ilde kanatlı uzmanı olmuyor. Özellikle onlar için iyi olurdu.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tabi ki öyle abi. Ben çok acil durumlar için destek olunması için söyledim. Ayrıca etrafında kanatlı uzmanı olmayanlar için. Hergün biri yaşadığım yerde malesef kanatlı uzmanı veteriner yok diyor mesajında.
Ama Manisa'da çok iyi üreticiler var... Çok az kanatlı uzman var ve çok yoğunlar... Bu şartlarda yetişemezler...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok çaresiz mesajlar anlar oluyor ve olmaya da devam edecek gibi geliyor. Hem hayvan belki kurtulur, hem de sahibinin bir nebze de olsa vicdan azabı hafifler.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ama Manisa'da çok iyi üreticiler var... Çok az kanatlı uzman var ve çok yoğunlar... Bu şartlarda yetişemezler...
Ben sadece Manisa için demedim. Özellikle kırsal yerlerde yaşayan insanlar için dedim. Değerli abim. :) Tripli yazmıyorum he bana bile öyle geldi. :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben sadece Manisa için demedim. Özellikle kırsal yerlerde yaşayan insanlar için dedim. Değerli abim. :) Tripli yazmıyorum he bana bile öyle geldi. :)
Pardon... Haşa ne tribi... Ama mevcut şartlarda senin dediğin mümkün değil... Gönlüm senin gibi olmasını ister ama koşullar buna el vermiyor... İnşallah daha fazla kanatlı uzman yetişir...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Necmi hocam neden mesajlarında trip değil diye belirtiyorsun 😂 çok gülüyorum Allah'ta seni güldürsün
Büyük ya benden tırsıyorum ters tepecek diye Levent Abi. :) Gülmeniz yeterli ne güzel işte. :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Pardon... Haşa ne tribi... Ama mevcut şartlarda senin dediğin mümkün değil... Gönlüm senin gibi olmasını ister ama koşullar buna el vermiyor... İnşallah daha fazla kanatlı uzman yetişir...
O halde yattı bu iş. 🤭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt