• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Öneri

cimennnn

Tutkulu
Merhaba benim kızımın da poposunda fıtık vardı bende yaklaşık 1 sene Vetform gözde hanımın verdiği ilaçları kullandım fakat çözüm olmadı kızım git gide kötü oldu uçamamaya vs başladı araştırma ve forumda @Fiko önerisi ile de vetorkaya gittim. Kesinlikle tavsiye ederim muazzam ilgileniyorlar her soruma cevap da alıyorum fıtığı alındı şuan daha sağlıklı daha iyi karaciğer yağlanma, uçamama sorunumuz da olduğu için bu sorunla uğraşıyoruz. Cerrahi işlem yaparsak ölür diyen bir çok yer oldu burası hem güven verip hemde olabilecek şeyleri söylediler kızım ameliyat olurken ben dışarıda ağladım çünkü ölme riski de vardı ama hekimin elinde sağlıklı çıkınca yaşadığım mutluluğu anlatamam ondan öncesinde ne ötme ne bir hareket ne de bir konuşması yoktu ameliyattan sonra hepsi olmaya başladı elhamdülillah düzeldi. Size önerim geciktirmeyin bir an önce götürün güvenilir bir yer inşallah sizin de kuşunuz sağlığınıza kavuşur. Ben kuşumun şiş olan fotolarını yollim hemde ameliyat sonrasını belki fikir olur.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba benim kızımın da poposunda fıtık vardı bende yaklaşık 1 sene Vetform gözde hanımın verdiği ilaçları kullandım fakat çözüm olmadı kızım git gide kötü oldu uçamamaya vs başladı araştırma ve forumda @Fiko önerisi ile de vetorkaya gittim. Kesinlikle tavsiye ederim muazzam ilgileniyorlar her soruma cevap da alıyorum fıtığı alındı şuan daha sağlıklı daha iyi karaciğer yağlanma, uçamama sorunumuz da olduğu için bu sorunla uğraşıyoruz. Cerrahi işlem yaparsak ölür diyen bir çok yer oldu burası hem güven verip hemde olabilecek şeyleri söylediler kızım ameliyat olurken ben dışarıda ağladım çünkü ölme riski de vardı ama hekimin elinde sağlıklı çıkınca yaşadığım mutluluğu anlatamam ondan öncesinde ne ötme ne bir hareket ne de bir konuşması yoktu ameliyattan sonra hepsi olmaya başladı elhamdülillah düzeldi. Size önerim geciktirmeyin bir an önce götürün güvenilir bir yer inşallah sizin de kuşunuz sağlığınıza kavuşur. Ben kuşumun şiş olan fotolarını yollim hemde ameliyat sonrasını belki fikir olur.
Rabbim şifa versin maşallah SüphanAllah

beyyza02

Müdavim

size ve @Demet bükay a ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. bursaya gidebilirim ama hayvanı çok yormak da istemiyorum. son durumda seçeneklerin ankara vet. fakültesi veya bursadaki veteriner oldu sanırım. sisteme şu an kaydolamadım yakın bir zamana tarih verirlerse en azından görüşlerini öğrenmek için fakülteye giderim öncelikle. bursadaki veteriner ile de iletişime geçeceğim gün içinde. çok teşekkür ederim tekrardan

beyyza02

Müdavim
Merhaba çok geçmiş olsun, kloak yırtılmasın da enfeksiyon olmadığı sürece şişlik olmaz diye biliyorum, ve dışkı varsa etrafında çok çabuk enfeksiyon kapar Buda kloak değil bağırsak kaynaklı olur, kloak da ne dışkı ne şişlik olmamalı
Veteriner olarak yarın daha net araştıracağım, siz attığım vet ile bir görüşün, bir yer daha var hayvan hastanesi orda kanatlı uzmanı vardı net cvp vereceğim, bura 24 saat açı isterseniz görüşünEkli dosyayı görüntüle 67045
Bu veteriner vefat eden kuşumu seneler önce kurtarmıştı sağ olsun ama antibiyotik vermişti kuşlar konusunda uzmanlığı yoktu.belki de sadece o kişinindir bilemiyorum gerçi. teşekkür ederim 🙏
Merhaba öncelikle bu röntgen hangi klinikte hangi hekim çekti? Sizin için @cimennnn arkadaşımızı etiketliyorum. Başından benzer durumlar ve bir rahatsızlık geçti yapamayız olmaz denilen bir cerrahi operasyonu Bursa Vetorka başarıyla gerçekleştirdi ve bildiğim kadarıyla son durumu iyiydi. Yine de kendisi konuyu görünce yazacaktır. Şuana kadar yapılamayan bir çok cerrahi operasyonu yaptıklarına şahidim ve gerçekten ilgililer para için yapmıyorlar bu işi kimi yönlendirdiysem hep sonuca ulaşıldı Bursa Vetorkayı düşünürseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
çok teşekkür ederim. şöyle bir durum da var benim diğer kuşum kursak mantarından vedat etti ve bu kuşumla iletişim halindeydiler, bu durumla ilgili kuşun toparlanması için bir tedavi gerekirse bursaya iki defa git gel yapamam. Ben gün içinde onlarla iletişime geçip durumu anlatayım. Sağ olun 🙏

beyyza02

Müdavim
Merhaba öncelikle bu röntgen hangi klinikte hangi hekim çekti? Sizin için @cimennnn arkadaşımızı etiketliyorum. Başından benzer durumlar ve bir rahatsızlık geçti yapamayız olmaz denilen bir cerrahi operasyonu Bursa Vetorka başarıyla gerçekleştirdi ve bildiğim kadarıyla son durumu iyiydi. Yine de kendisi konuyu görünce yazacaktır. Şuana kadar yapılamayan bir çok cerrahi operasyonu yaptıklarına şahidim ve gerçekten ilgililer para için yapmıyorlar bu işi kimi yönlendirdiysem hep sonuca ulaşıldı Bursa Vetorkayı düşünürseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
cevap vermeyi unutmuşum sorunuza, sayın veterinerdi çeken

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
cevap vermeyi unutmuşum sorunuza, sayın veterinerdi çeken
Eskişehir de ki Sayın Veteriner ise keşke onun yerine Duru Veteriner Kliniğine gitseydiniz röntgen çekimi maalesef yanlış uzman biri zaten böyle çekmezdi üzgünüm :( Siz yine de Demet abla ile iletişime geçin dediğim gibi Bursa dan yardımcı olabileceğim bir şey olursa yazabilirsiniz.

beyyza02

Müdavim
Eskişehir de ki Sayın Veteriner ise keşke onun yerine Duru Veteriner Kliniğine gitseydiniz röntgen çekimi maalesef yanlış uzman biri zaten böyle çekmezdi üzgünüm :( Siz yine de Demet abla ile iletişime geçin dediğim gibi Bursa dan yardımcı olabileceğim bir şey olursa yazabilirsiniz.
oraya gititm zaten Bir şey yapamazmış cerrahi müdahale gerektiriyormuş, o beni onlara yönlendirdi. Sağ olun

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
oraya gititm zaten Bir şey yapamazmış cerrahi müdahale gerektiriyormuş, o beni onlara yönlendirdi. Sağ olun
Röntgeni keşke kendileri çekseymiş neyse olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Vetorka için gerekenleri dm den gönderdim. İnşallah tez zamanda çözüm bulunur.

beyyza02

Müdavim
Kavaklıdere Veteriner Kliniği hakkında bilgisi olan var mı acaba orası da öneriliyor da

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
@Şehmus BAKIR size aylar önce bu durumu sormuştum çok yardımcı oldunuz o zaman allah razı olsun teşekkür ederim. ama o hanımefendi bir şey yapamam tarzında konuştu, en azından yavaşlaması için ilaç istedim sadece ağrı kesici olur dedi. o benim son umudumdu ağlayarak konuşmuştum. ondan da bunu duyunca mahvoldum size de dönüş sağlamadım o psikolojiyle. Tekrardan özür dilerim. Burada o veterineri de yazdığım için size açıklamak istedim. Hakkınızı helal edin.
Rica ederım elimizden ne gelirse seve seve yardımcı oluruz🙏Cerrahi durumlarda Vetform bişey yapamaz alternatif tıp merkezi olduğu için sizi cerraha yönlendirir. Ankara'da olduğunuz için de orada önerecek birini bilmiyordur hocamız o yüzden yorum yapmamıştır. İstanbulda olsaydınız çok iyi bir cerrah var serhat hocamız avcılar fakültesi veterinerlik fakültesinde kendisi ve geçenlerde bir sultan papağanı hasta yolladık kursaktan ceviz büyüklüğünde pamuk, elbise iplikleri çıkardı hatta bende videosu var çıkarılanların👍şimdi çocuk çok iyi çok şükür 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kursaktan çıkarılanlar bunlar 👍😩 Evde dikkat etmemiz gereken bir durum olduğu için paylaşmak istedim yani çogunlukla tekstil ipleri yani triko kazak, pamuk ve kemirdiği bir sürü elbiseler 😬

Üst Alt