beyyza02
Müdavim
uzun süredir aktif değildim herkese iyi akşamlar merhabalar iyisinizdir inşallah. konuya girmem gerekirse, benim 6 yaşında bir dişim var. 2023 eylülde de konu açmıştım aynı durumla ilgili, çocuğumun poposunda şişlik mevcut bir buçuk senedir büyüyor. gittiğim veterinerlerin ikisi ilaç verdi, geri kalan üçü ameliyat ama şansı çok az dedi. geçen sene eylülde gittiğim hekim ilaca gerek yok ameliyat olacak, şu an neşesi yerinde bir süre sonra isterseniz getirin ameliyat ederiz dedi. brn de bekliyordum son zamanlarda çok halsiz, ağrılı kendisi. ameliyatı yaptıracaktım ama dün 6 senedir baktığım biricik kuşumu çok ani bir şekilde kaybettim. Bu yüzden şu an ameliyattan çok korkuyotum o veterinere gitmek istemiyorum. ilgili durum hakkında
uğur pet vet.
duru pet. vet.
sayın veteriner
vetform
ile görüştüm.
Bazıları cerrahi müdahaleden hiç bahsetmedi bazıları ameliyat gerekli diyip bir yere yönlendirdi.
Gerçekten güvendiğiniz bir hekim varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Dün canımdan can gitti, aynı acıyı yaşamak istemiyorum, dua ve önerilerinizi bekliyorum. Ankaradayım ama şehir fark etmez ücret fark etmez. Bu işi en iyi yapabilecek kişiye ihtiyacım var.
uğur pet vet.
duru pet. vet.
sayın veteriner
vetform
ile görüştüm.
Bazıları cerrahi müdahaleden hiç bahsetmedi bazıları ameliyat gerekli diyip bir yere yönlendirdi.
Gerçekten güvendiğiniz bir hekim varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Dün canımdan can gitti, aynı acıyı yaşamak istemiyorum, dua ve önerilerinizi bekliyorum. Ankaradayım ama şehir fark etmez ücret fark etmez. Bu işi en iyi yapabilecek kişiye ihtiyacım var.