• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Öneri

beyyza02

Müdavim
uzun süredir aktif değildim herkese iyi akşamlar merhabalar iyisinizdir inşallah. konuya girmem gerekirse, benim 6 yaşında bir dişim var. 2023 eylülde de konu açmıştım aynı durumla ilgili, çocuğumun poposunda şişlik mevcut bir buçuk senedir büyüyor. gittiğim veterinerlerin ikisi ilaç verdi, geri kalan üçü ameliyat ama şansı çok az dedi. geçen sene eylülde gittiğim hekim ilaca gerek yok ameliyat olacak, şu an neşesi yerinde bir süre sonra isterseniz getirin ameliyat ederiz dedi. brn de bekliyordum son zamanlarda çok halsiz, ağrılı kendisi. ameliyatı yaptıracaktım ama dün 6 senedir baktığım biricik kuşumu çok ani bir şekilde kaybettim. Bu yüzden şu an ameliyattan çok korkuyotum o veterinere gitmek istemiyorum. ilgili durum hakkında
uğur pet vet.
duru pet. vet.
sayın veteriner
vetform
ile görüştüm.

Bazıları cerrahi müdahaleden hiç bahsetmedi bazıları ameliyat gerekli diyip bir yere yönlendirdi.
Gerçekten güvendiğiniz bir hekim varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Dün canımdan can gitti, aynı acıyı yaşamak istemiyorum, dua ve önerilerinizi bekliyorum. Ankaradayım ama şehir fark etmez ücret fark etmez. Bu işi en iyi yapabilecek kişiye ihtiyacım var.

beyyza02

Müdavim
çok fazla seçeneğim var. arada kaldım. işin içinden çıkamadığım için son çare buraya geldim. birkaç defa veterinere gidip memnun kalanlar lütfen öneride bulunmasın. bize artık herhangi bir veteriner çare olmuyor. ve risk almak istemiyorum.

beyyza02

Müdavim
@Şehmus BAKIR size aylar önce bu durumu sormuştum çok yardımcı oldunuz o zaman allah razı olsun teşekkür ederim. ama o hanımefendi bir şey yapamam tarzında konuştu, en azından yavaşlaması için ilaç istedim sadece ağrı kesici olur dedi. o benim son umudumdu ağlayarak konuşmuştum. ondan da bunu duyunca mahvoldum size de dönüş sağlamadım o psikolojiyle. Tekrardan özür dilerim. Burada o veterineri de yazdığım için size açıklamak istedim. Hakkınızı helal edin.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
@Şehmus BAKIR size aylar önce bu durumu sormuştum çok yardımcı oldunuz o zaman allah razı olsun teşekkür ederim. ama o hanımefendi bir şey yapamam tarzında konuştu, en azından yavaşlaması için ilaç istedim sadece ağrı kesici olur dedi. o benim son umudumdu ağlayarak konuşmuştum. ondan da bunu duyunca mahvoldum size de dönüş sağlamadım o psikolojiyle. Tekrardan özür dilerim. Burada o veterineri de yazdığım için size açıklamak istedim. Hakkınızı helal edin.
Öncelikle çok geçmiş olsun 🙏 Benim cerrahi olarak önereceğim bir yer yok ama önermeyeceğim bir yer var. Baglicadaki hiçbir veterinere gitmeyin söyleyen olursa şayet. Bir de fikir olarak hiç denemedim ama veterinerlik fakültesi yardımcı olur mu acaba

beyyza02

Müdavim
Öncelikle çok geçmiş olsun 🙏 Benim cerrahi olarak önereceğim bir yer yok ama önermeyeceğim bir yer var. Baglicadaki hiçbir veterinere gitmeyin söyleyen olursa şayet. Bir de fikir olarak hiç denemedim ama veterinerlik fakültesi yardımcı olur mu acaba
teşeşekğr ederim. ankaradaki almıyor bildiğim kadarı ile. orayla ilgili çok şikayet de duygum iyi şey de (istakbuldaki için) aslınsa bir Profesörle konuşabilsek çok iyi olur. tanıdığı olan aracılık edebilecek olan varsa ücreti ayarlarım yardımcı olabilirse çok makbule geçer ömrümden ömür gidiyor inanın 🙏🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
teşeşekğr ederim. ankaradaki almıyor bildiğim kadarı ile. orayla ilgili çok şikayet de duygum iyi şey de (istakbuldaki için) aslınsa bir Profesörle konuşabilsek çok iyi olur. tanıdığı olan aracılık edebilecek olan varsa ücreti ayarlarım yardımcı olabilirse çok makbule geçer ömrümden ömür gidiyor inanın 🙏🙏
İnşallah veterinerlik fakültesinde tanıdığı bir profesör olur da yardımcı olurlar, dualarım minik kuzuyla olacak 🙏 Tam olarak rahatsızlığı nedir peki

beyyza02

Müdavim
İnşallah veterinerlik fakültesinde tanıdığı bir profesör olur da yardımcı olurlar, dualarım minik kuzuyla olacak 🙏 Tam olarak rahatsızlığı nedir peki
kloak yırtılması dendi
fıtık dendi
yağ bezesi dendi
poposunda böyle bir şişlik var. şu an ceviz büyüklüğünde. uçamıyor zor yürüyor. boynuma sığınmış uyuyor güncel foto ekleyemiyorum🥺.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
kloak yırtılması dendi
fıtık dendi
yağ bezesi dendi
poposunda böyle bir şişlik var. şu an ceviz büyüklüğünde. uçamıyor zor yürüyor. boynuma sığınmış uyuyor güncel foto ekleyemiyorum🥺.
Kıyamam ya demet abla da Ankara'da belki bilir o @Demet bükay

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İmkanınız varmış ozaman İzmir hekim veteriner kliniği araştırın. Ali İsa Hekim. Eğer gerekiyorsa Operasyonları başarılı sonuçlanıyor .

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
kloak yırtılması dendi
fıtık dendi
yağ bezesi dendi
Merhaba öncelikle bu röntgen hangi klinikte hangi hekim çekti? Sizin için @cimennnn arkadaşımızı etiketliyorum. Başından benzer durumlar ve bir rahatsızlık geçti yapamayız olmaz denilen bir cerrahi operasyonu Bursa Vetorka başarıyla gerçekleştirdi ve bildiğim kadarıyla son durumu iyiydi. Yine de kendisi konuyu görünce yazacaktır. Şuana kadar yapılamayan bir çok cerrahi operasyonu yaptıklarına şahidim ve gerçekten ilgililer para için yapmıyorlar bu işi kimi yönlendirdiysem hep sonuca ulaşıldı Bursa Vetorkayı düşünürseniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Berkan işleyen

Aktif Üye
Geçmiş olsun çok üzücü benimde 3 yaşında dişim var çok hasta iyileştiremiyorum yavaş yavaş ölüyor kuşum. Halinizi anlıyorum çok üzücü

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. Yavrularımızın kayıpları bizi çok üzüyor, birde aniden olması daha fena yapıyor insanı. 🙁

Vetform ve duru veteriner hakkında iyi yorumlar var, Vetorka içinde.
Demet abla da Ankarada veteriner fakültesini tavsiye ediyordu ama hangisiydi onu hatırlamıyorum. @Demet bükay
Nihai karar size kalıyor yine. İçinize en çok hangisi sinecekse ve endişenizi yatıştıracaksa onu seçersiniz. İnşallah iyileşir yavrunuz bir an önce.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
kloak yırtılması dendi
fıtık dendi
yağ bezesi dendi
Merhaba çok geçmiş olsun, kloak yırtılmasın da enfeksiyon olmadığı sürece şişlik olmaz diye biliyorum, ve dışkı varsa etrafında çok çabuk enfeksiyon kapar Buda kloak değil bağırsak kaynaklı olur, kloak da ne dışkı ne şişlik olmamalı
Veteriner olarak yarın daha net araştıracağım, siz attığım vet ile bir görüşün, bir yer daha var hayvan hastanesi orda kanatlı uzmanı vardı net cvp vereceğim, bura 24 saat açı isterseniz görüşünEkli dosyayı görüntüle 67045

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun. Yavrularımızın kayıpları bizi çok üzüyor, birde aniden olması daha fena yapıyor insanı. 🙁

Vetform ve duru veteriner hakkında iyi yorumlar var, Vetorka içinde.
Demet abla da Ankarada veteriner fakültesini tavsiye ediyordu ama hangisiydi onu hatırlamıyorum. @Demet bükay
Nihai karar size kalıyor yine. İçinize en çok hangisi sinecekse ve endişenizi yatıştıracaksa onu seçersiniz. İnşallah iyileşir yavrunuz bir an önce.
Vetform yok yetersiz ve iyi değil😔
Bu çocuk için tam cerrah gerekli bu yüzden net olmalı gittiği yer ablacım 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Vetform yok yetersiz ve iyi değil😔
Bu çocuk için tam cerrah gerekli bu yüzden net olmalı gittiği yer ablacım 😊
Senin önerdiğin fakülte yapıyordu sanki diye hatırlıyorum abla. Yanlış mı hatırlıyorum. 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Senin önerdiğin fakülte yapıyordu sanki diye hatırlıyorum abla. Yanlış mı hatırlıyorum. 😊
Veterinerlik fakültesi yapıyor proflar, gidebilirse tabiki ilk tercihim fakülte ve hocalar
Ankara Veterinerlik fakültesi, cerrahi bölümü veya egzotik hayvanlar bölümü

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Veterinerlik fakültesi yapıyor oroflar, gidebilirse tabiki ilk tercihim fakülte ve hocalar
Doğru hatırlıyormuşum. 😊
İnşallah iyi bir bulurda gider arkadaşımız.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veterinerlik fakültesi yapıyor proflar, gidebilirse tabiki ilk tercihim fakülte ve hocalar
Abla onu soruyordu bu arkadaşımız tanıdık prof var mı Ankara üniversitesi veterinerlik fakültesinde diye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla onu soruyordu bu arkadaşımız tanıdık prof var mı Ankara üniversitesi veterinerlik fakültesinde diye
Ablacım zaten orda doktora yapanlar, baş asistanlar, doçentler ve proflar ameliyat yapıyor, öğrenci tekniker yada stajerler yapmıyor

Üst Alt