• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duyuru ⚠️ÖNEMLİ⚠️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok sevgili
Kafeskuslari.com ailemiz
Son zamanlarda üyelerimize dm üzerinden başka bir site olan pap......sitesinden davetiye gelmektedir

Tüm üyelerimiz misafirlerimiz herhangi bir siteye foruma üye olabilir hiç bir sıkıntı yoktur

Fakat yeni üyelik açıp dm üzerinden grup kurularak gizlice, sinsice davet reklam yapmak hiç etik hiç dürüstçe yapılan bir davranış değildir

Duyarlı üyelerimiz bizlere bu durumu bildiriyorlar yönetim olarak uzaklaştırıyoruz

Kafeskuslari.com ailemiz çok büyüktür

Dürüst, güvenli, sorumluluğunu bilen yönetimi ile birlikte çok kıymetli üyelerimize misafirlerimize en doğru bilgileri aktarmaktadır

Reklam vs üye çalma derdi yoktur

Misyonumuz: yardım eli isteyen hasta sahiplerine güvenli, dürüst, bilinçli hocalarımız eşliğinde yönlendirme yapmaktadır

Sizlerden ricamız böyle dm üzerinden haince yapılan reklamlara fırsat vermeyiniz ve bizlere bildiriniz, gereği yapılacaktır

Kafeskuslari.com yöntemi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Birdaha tekrarlanirsa ilgili yere şikayet edilecektir👍 Ayrıca biz büyük bir aileyiz🥰
Bugünlere geldiysek emekle, dürüstlükle ve yardımlaşarak geldik iyiki varsınız kafeskuslaricom Ailesi 😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Buradaki üyeleri oraya çekmekteki amaç ne çok merak ediyorum, herkes buradaki uzmanlara güvenip yazıyor eğer onlara güvenecek olsalar onlara yazarlardı mesela bizden ne kadar fazla bilgileri varmış 🤣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Buradaki üyeleri oraya çekmekteki amaç ne çok merak ediyorum, herkes buradaki uzmanlara güvenip yazıyor eğer onlara güvenecek olsalar onlara yazarlardı mesela bizden ne kadar fazla bilgileri varmış 🤣
Hayır yani ne gerek var ben o şahısa bizim forumdayken defalarca dedim amacın yardım etmekse bilgin dahilinde konularda insanlara ve canlara yardımcı olabilirsin.Ama amacı başkaymiş bu tür zihniyetle bir yere varılmaz ve kimsede güvenmez

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayır yani ne gerek var ben o şahısa bizim forumdayken defalarca dedim amacın yardım etmekse bilgin dahilinde konularda insanlara ve canlara yardımcı olabilirsin.Ama amacı başkaymiş bu tür zihniyetle bir yere varılmaz ve kimsede güvenmez
Öncelikle kemik kadromuz kafeskuslari.com yönetimimize tüm Ailemize verdikleri özveri, güven, dostluk, itibar, dürüstlük, çalışkanlık, disiplin ve gece gündüz ihtiyacı olan hasta,kuluçka dönemi, beslenme, bakım ve hijyene verdikleri önemden dolayı kendi adıma çoookk teşekkür ederim 🥰🤲
⚠Bizler menfaat ve çıkar doğrultusunda bu forumda değiliz
1 üyemiz olsa tüm kadro yardıma koşarız, aynı şehir, uzak şehir, şehirlerarası, ülkedışı, fark etmiyor🥰🤲
♦♦Karşılıksız sevgi bu demektir♦♦
Emek ister ve kafeskuslari.com ailemizin çok büyük yüreği var🥰🤲
Ayrıca sponsorumuz:
⚠ mamaist.com eşliğinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılan vitamin, tohum, malzeme hepsi karşılıksız sevginin eseridir🥰🤲
Teşekkür ederim 🥰
Mamaist.com
Kafeskuslari.com

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Öncelikle kemik kadromuz kafeskuslari.com yönetimimize tüm Ailemize verdikleri özveri, güven, dostluk, itibar, dürüstlük, çalışkanlık, disiplin ve gece gündüz ihtiyacı olan hasta,kuluçka dönemi, beslenme, bakım ve hijyene verdikleri önemden dolayı kendi adıma çoookk teşekkür ederim 🥰🤲
⚠Bizler menfaat ve çıkar doğrultusunda bu forumda değiliz
1 üyemiz olsa tüm kadro yardıma koşarız, aynı şehir, uzak şehir, şehirlerarası, ülkedışı, fark etmiyor🥰🤲
♦♦Karşılıksız sevgi bu demektir♦♦
Emek ister ve kafeskuslari.com ailemizin çok büyük yüreği var🥰🤲
Ayrıca sponsorumuz:
⚠ mamaist.com eşliğinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılan vitamin, tohum, malzeme hepsi karşılıksız sevginin eseridir🥰🤲
Teşekkür ederim 🥰
Mamaist.com
Kafeskuslari.com
Ablacım seninde ve ismini vermemi istemeyen kemik kadrodan arkadaşlarimin yardım ettiğini göz ardı edemeyiz hakkınız ödenemez.mamaist ve kafeskuslaricom sizler tüm üyeler sayesinde ayakta duruyor şunu da belirtmeden geçemiycem forumu satın almak isteyenler mi , ürün satmak için reklam vermek isteyenler mi hatta Google reklamları için bile defalarca arandım ama hiçbirini kabul etmedim eğer bu forumu ticari düşünseydim onların hepsi gerçekleşirdi zaten mamaist in kuruluş sebebi belli bunu gönülden inanlar anlıyor onlar bana yeter 🥰🙏

Lorca34

Aktif Üye
Ablacım seninde ve ismini vermemi istemeyen kemik kadrodan arkadaşlarimin yardım ettiğini göz ardı edemeyiz hakkınız ödenemez.mamaist ve kafeskuslaricom sizler tüm üyeler sayesinde ayakta duruyor şunu da belirtmeden geçemiycem forumu satın almak isteyenler mi , ürün satmak için reklam vermek isteyenler mi hatta Google reklamları için bile defalarca arandım ama hiçbirini kabul etmedim eğer bu forumu ticari düşünseydim onların hepsi gerçekleşirdi zaten mamaist in kuruluş sebebi belli bunu gönülden inanlar anlıyor onlar bana yeter 🥰🙏
Hepinizin emeklerine sağlık. Bu kafar güzel kalpli insanlarla bir arada olmak öyle kıymetli ki..
Ben de şahsım ve oğlum adına hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 💙🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet abi bu biraz kâr amacına giriyor müşteri çekmek gibi, zaman ve emek ister bu işler buradaki herkes zamanından feragat ederken tek bir kâr amacı gütmüyor, bilgi emek ister Allah islah etsin ☺

nazbekir23

Yeni Üye
Evet abi bu biraz kâr amacına giriyor müşteri çekmek gibi, zaman ve emek ister bu işler buradaki herkes zamanından feragat ederken tek bir kâr amacı gütmüyor, bilgi emek ister Allah islah etsin ☺
Hayırlı akşamlar benim kuşum durduk yere kusuyor yani kur yapmıyor neden kusuyor olabilir

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayırlı akşamlar benim kuşum durduk yere kusuyor yani kur yapmıyor neden kusuyor olabilir
Merhaba Geçmiş Olsun. Sindirim Problemi Yaşıyor Olabilir. Birsey Dokunmuştur. En Son Yediğini Gözden Geçirirsiniz İyi Olur. Bilgilendirme Mesajı Olduğu İçin Hastalık Hakkında soru sormak Yasaktır. Yeni Konu açıp Streamable.com Üzerinden videosunu ve Bir Kaç Tane Diski Fotoğrafını Eklerseniz Yardımcı Oluruz. Konuyu Kilitliyorum. Teşekkür Ederim 🤗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt