• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ÖNEMLİ Muhabbet kuşumun sol ayağı kırık mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ben sorumun cevabını bu arkadaştan almak istiyorum. O yüzden yeni başlık açmama gerek yok. Teşekkür ederim
Eski yada üzerinden uzun süre geçmiş konulara yazmak forum kuralları gereği yasak. Eğer bir sorunuz yada sorununuz varsa kendi açtığınız konunuz üzerinden devam edin arkadaşlar zaten gerektiği şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Eski yada üzerinden uzun süre geçmiş konulara yazmak forum kuralları gereği yasak. Eğer bir sorunuz yada sorununuz varsa kendi açtığınız konunuz üzerinden devam edin arkadaşlar zaten gerektiği şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Duygu hanım mayıs ayının konusuna cvp vermiş. Tedavi olumlu sonuçlanmış. Zarar gören kuşumuz iyileşmiş. Ağustos ayında yeni bir arkadaş konuya dvm etmiş. Duygu Hanım uyarmış.kurallar gereği. Bende aynı şekilde söyledim. Her yeni konu çok daha çabuk çözüm demektir. Devam etmek sizin tercihiniz umarım anlatabilmişimdir. Bu şekilde yazarsanız uzmanlarımız cvp vermez sadece uyarır. Yukarı makalede cözüm yazıyor. Buyrun okuyun uygulayın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben sorumun cevabını bu arkadaştan almak istiyorum. O yüzden yeni başlık açmama gerek yok. Teşekkür ederim
Ayrıca saç kurutma makinesi ile kuşu kuruttum başlığınız var. Konunuz açık. Anladığım kadarıyla daha da kötüye gidiyor. Uzman bir kanatlı veterinere götürmelisiniz. Çünkü durumu ciddi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kendi konunuzda sorun sorunuzu arkadaşlar size kibarca forumun kuralını söylemiş. Yeni başlık açmadan eski konunuzda cevabını almak istediğiniz kişiyi etiketleyebilirsiniz 👍

senaxwat

Yeni Üye
Kendi konunuzda sorun sorunuzu arkadaşlar size kibarca forumun kuralını söylemiş. Yeni başlık açmadan eski konunuzda cevabını almak istediğiniz kişiyi etiketleyebilirsiniz 👍
Arkadaşlar yeni konu açsam bu arkadaşın benim yorumumu görüp cevaplayacağı kesin değil. Sizlere bi soru yöneltmiyorumki yada uzmanların görmesi için paylaşmadım ne bu hırs

senaxwat

Yeni Üye
Ayrıca saç kurutma makinesi ile kuşu kuruttum başlığınız var. Konunuz açık. Anladığım kadarıyla daha da kötüye gidiyor. Uzman bir kanatlı veterinere götürmelisiniz. Çünkü durumu ciddi.
Durumu ciddi değil.Ve durumu gayet iyiye gidiyor. Sadece ayakları için yorum yapan arkadaşa hangi kremi kullandığını sordum nesini anlamadınız. Sizlik bir olay yokki

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Durumu ciddi değil.Ve durumu gayet iyiye gidiyor. Sadece ayakları için yorum yapan arkadaşa hangi kremi kullandığını sordum nesini anlamadınız. Sizlik bir olay yokki
Hırsı olan biri burda çıkarsız bir şekilde yardımcı olmaya çalışmaz zannımca. :)
Forumun kuralı eski konuları canlandırmamak,kendi konunuza arkadaşı etiketleyip sorabilirsiniz. :)
Kreme gelince ilk mesajında zaten fastjel kullandığını yazmış ama daha çok Duygu hocamın dediklerini yaptı sanırım konu sahibi. 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayırdır bu neyin tribi? Burda herkes yardım etmeye çalışıyor. Hem hayvana işkence ediyorsun hem trip atıyorsun? Sen kimsin ki bu tarz yazıyorsun bana? Önce haddini bil sonra yaz. Sen bana lazım değilsin biz sana lazımız😡

senaxwat

Yeni Üye
Hayırdır bu neyin tribi? Burda herkes yardım etmeye çalışıyor. Hem hayvana işkence ediyorsun hem trip atıyorsun? Sen kimsin ki bu tarz yazıyorsun bana? Önce haddini bil sonra yaz. Sen bana lazım değilsin biz sana lazımız😡
haddimi yeterince biliyorum sadece arkadaşa kulkandığı ürünü sordum. Ne bu kavga etme isteği.. Ayrıca işkence ediyorsun da ne demek gayet de iyi bakıyorum kuşuma. Haddinizi bilmeyen sizsiniz

Doğacı

Eski Forumcu
Şimdi şöyle anlatayım. Örneğin forumda birileri konu açar kuşum sürekli kusuyor diye,başka bir arkadaşın kuşunda da aynı şey olmuş olabilir ve bu arkadaş gelip eski konuya sorarsa benim kuşumda kusup duruyor siz nasıl tedavi ettiniz diye mantıksız bir davranış olur. Çünkü iki kuşun sürekli kusması aynı sebepten dolayı olmayabilir, hastalıkları farklı ve tedavi şekilleri de farklı olabilir. O yüzden siz kişisel olarak ayrı bir konu açmalısınız ve sorun neyse her şeyi yazmalısınız ki ayrı bir konu olarak konunuz değerlendirilsin.
Anlaşılmayacak bir durum yok.

senaxwat

Yeni Üye
Şimdi şöyle anlatayım. Örneğin forumda birileri konu açar kuşum sürekli kusuyor diye,başka bir arkadaşın kuşunda da aynı şey olmuş olabilir ve bu arkadaş gelip eski konuya sorarsa benim kuşumda kusup duruyor siz nasıl tedavi ettiniz diye mantıksız bir davranış olur. Çünkü iki kuşun sürekli kusması aynı sebepten dolayı olmayabilir, hastalıkları farklı ve tedavi şekilleri de farklı olabilir. O yüzden siz kişisel olarak ayrı bir konu açmalısınız ve sorun neyse her şeyi yazmalısınız ki ayrı bir konu olarak konunuz değerlendirilsin.
Anlaşılmayacak bir durum yok.
Ben aynı şey olabilir mi diye sormadım. Sadece kullandığı ürünü sordum. Çok basit aslında

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
haddimi yeterince biliyorum sadece arkadaşa kulkandığı ürünü sordum. Ne bu kavga etme isteği.. Ayrıca işkence ediyorsun da ne demek gayet de iyi bakıyorum kuşuma. Haddinizi bilmeyen sizsiniz
sana ayıracak bir dakikam daha yok. Muhatabım olamazsın. Hata üzerine hata yapmış bir çocuksun. Konu kilit👍

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yeni konu açsam bu arkadaşın benim yorumumu görüp cevaplayacağı kesin değil. Sizlere bi soru yöneltmiyorumki yada uzmanların görmesi için paylaşmadım ne bu hırs
Hırs derken? Burası bir forum ve kuralları var o kadar insan size kuralları hatırlatıyor kibar bir dille ve yardımcı olmaya çalışıyor da neyse açıklama yapmaya gerek yok yönetici arkadaşlar gereğini yapacaktır. @Şehmus BAKIR @Semiha S. @Aslı Ö. @The Search

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Arkadaşım sanırım sen iyi niyetimizi su istimal etmek istiyorsun ve şuan iki uyar aldın kurallara uymazsan bir uyar daha alarak uzaklaştırılırsın👍Burda kimse sen istediğinde sana cevap vermek zorunda değil kendi konunda sorunu sor dedik hala kargaşa çıkarmaya çalışıyorsun eğer gerçekten yardıma ihtiyacın varsa edebinle yaz bizde sana değil baktığın cana yardımcı olmaya çalişalım yok eğer bu şekilde devam edeceksende yine sen bilirsin konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt