• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ölüyor

Sbk

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR hocam ayak fotoğraflarımı atmıştım kuşumun sabah uyandığımda kafeste en altta yan bir şekilde ayakları kendine çekili şekilde duruyordu çok zor nefes alıyor okuduğum üniversitenin hayvan hastanesine götürdüler . Sizce kurtarılamaz mı lütfen cevap verin

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Nefes alıp vermede problem yaşıyor muydu kuşunuz ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Büyük ihtimalle iyi bir kanatlı uzman varsa ilk yapacaklsri şey kuşu kuveze almak ve tedaviye sokmak olacaktır. Umarım iyi bir kanatlı uzmanın elindedir kuşunuz ve inşallah da biseyler için geç kalınmamistir.

Sbk

Aktif Üye
Büyük ihtimalle iyi bir kanatlı uzman varsa ilk yapacaklsri şey kuşu kuveze almak ve tedaviye sokmak olacaktır. Umarım iyi bir kanatlı uzmanın elindedir kuşunuz ve inşallah da biseyler için geç kalınmamistir.
Sabah 8 de baktığımda gayet normal yaşıyordu yemek yiyordu 3 4 saat uyuyup uyandım uyandığımda yerde sırt üstü yatıyordu ayaklarını kendine çekmiş şekilde çok az nefes alıyordu görür görmez ünideki hayvan hastanesine götürmek için hemen çıktık ama yolda öldü maalesef 😣😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sabah 8 de baktığımda gayet normal yaşıyordu yemek yiyordu 3 4 saat uyuyup uyandım uyandığımda yerde sırt üstü yatıyordu ayaklarını kendine çekmiş şekilde çok az nefes alıyordu görür görmez ünideki hayvan hastanesine götürmek için hemen çıktık ama yolda öldü maalesef 😣😔
Başınız sağolsun 😔

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Başınız sağolsun 😔

Soner

Aktif Üye
Başınız sagolsun 😔

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun. Malesef benim kuşum da bu şekilde veteriner dönüşünde ölmüştü. Sizi çok iyi anlıyorum. 😔😔

ozlmyldz

Aktif Üye
Başınız sağolsun :( ben de yavrumu veteriner yoğun bakımına yatırdım. Ertesi sabah haberi geldi kaybettiğimizin. Çok zor, çok acı.