• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ölüm riskli solunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Merydemeryy

Aktif Üye
Dün açtım konu bakabilirsiniz, dün kuşum ölmek üzereyken şimdi tekrardan bugün yem yedi filan bir anda böyle oldu ama ciddi solunum sorunu çekiyor kanatlarını açıyor yukarı bakıyor vik vik ses çıkarıyor ciddi yani ölüm riskli biz daha önce tedavilerini uyguladık yine uzun olacak yazamıyorum bakabilirsiniz yazdıklarıma.
şuan!! tırmanamıyor bile zor bela tüneğe çıkıyor ama yürüyemiyor bile kanatları açılıyor kapatmıyor ben düzeltiyorum Kayseri’de oksijen veren bir yerde yok sürekli buhar banyosu veriyorum içine vicks de atıyorum arkadaşlar acı çekmesini görmek çok üzücü buraya yazmamın sebebi de artık bir çözüm yok biliyorum ama çaresizlik çok zor sürünmesin lütfen duam bu belki görüp yardımcı olmaya çalışırsınız ama ben üzgünüm

Merydemeryy

Aktif Üye
Burayla iletişime geçin belki götürebilirsiniz
Burayla iletişimdeyim, yani burada bizim kadın bir veterinerimiz var sağolsun ilgilendi bizimle antibiyotik tedavileri vitaminlerimizi o verdi ve uyguladık zamanında ancak en son 1 ay önce ciğerlere iltihabın kanının karıştığını ve düzelme şansı olmadığını söylemişti solunum gider dedi bize, ona rağmen bakımını daha da artırdım ve sedocholünü probiyotikini Zeoliti vitaminlerini darı yumurta maması sebzelerle destekledim ama belki de sadece erteledim tedavi olmamış aciline gittiğimizde hiç ilgilenilmiyor ki vitamin verip gönderiyorlar hele şu haline hiçbir şey yapmazlar rezil olur yavrum gidip gelmeye. Diğer veterinerlerde de solunum için oksijen yok araştırdığım kadarıyla sadece buhar veriyorum ama nasıl nefes alacak bu kuş elden bi şey de gelmiyor çaresizce bekliyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Burayla iletişimdeyim, yani burada bizim kadın bir veterinerimiz var sağolsun ilgilendi bizimle antibiyotik tedavileri vitaminlerimizi o verdi ve uyguladık zamanında ancak en son 1 ay önce ciğerlere iltihabın kanının karıştığını ve düzelme şansı olmadığını söylemişti solunum gider dedi bize, ona rağmen bakımını daha da artırdım ve sedocholünü probiyotikini Zeoliti vitaminlerini darı yumurta maması sebzelerle destekledim ama belki de sadece erteledim tedavi olmamış aciline gittiğimizde hiç ilgilenilmiyor ki vitamin verip gönderiyorlar hele şu haline hiçbir şey yapmazlar rezil olur yavrum gidip gelmeye. Diğer veterinerlerde de solunum için oksijen yok araştırdığım kadarıyla sadece buhar veriyorum ama nasıl nefes alacak bu kuş elden bi şey de gelmiyor çaresizce bekliyorum
Oksijen nasıl vermiyorlar aklım almıyor gerçekten 😞

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Oksijen için odada çiçek varsa çıkarın, başka bir odaya alın camları açın havalansın odaya geri alın, kuşlar oksijen ister %90 kanda oksijen barındırır, rahatlaması için sıcak su ile havluyu ıslatın peteğe bırakın doğal nem olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
10 dk sonra konu silinecektir diğer konudan devam edin lütfen
Anlayışınız için teşekkür ederim
Mod yöneticisi 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt