• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ÖLECEK KURTARABİLİRMİYİM?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teks_winrer

Paylaşımcı
Uzun zamandan kastınız ne kadar süredir? Hastalığı varsa belirtileri neler? Yaşı kaç? Son olarak niye en başında götürmeye çalışmadınız? Ayrıca video değil fotoğraf eklemişsiniz gibi görünüyor. Streamable.com üzerinden videosunu bizimle paylaşın lütfen.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Yazmayim Dedim Ama Duramayacagim. Günah Değil mi Bu Cana ? Bu Hale Gelene Kadar Neredeydiniz ? Gerçekten söylüyorum Herkes Evcil Hayvan Bakmasın.

ramazan01

Yeni Üye
Arkadaşlar yorum yspması çok kolay ama kimsenin neler yaşadığını bilmeden absürt yorumlar yapmayın kim daha hayvansever yarışına girmenin bi anlamı yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yorum yspması çok kolay ama kimsenin neler yaşadığını bilmeden absürt yorumlar yapmayın kim daha hayvansever yarışına girmenin bi anlamı yok
Bu bir yarış değil kuş hasta öldü ölecek ve hiç bir şekilde müdahale edilmemiş
Absürt yorumlar hiç değil
Vijdanınızla baş başa bırakıyorum sizi
Konu kilit

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Biz de kuşlarımızı kaybettik, bizler de çok sorun yaşıyoruz. Ortada bir canlı var şu an götürmeye imkanınız varsa o zaman da vardır. Hayvan beslemek istiyorsanız onun sağlığı ile de ilgilenebilecek durumda olmanız lazım. En azından şimdi zahmet olmazsa götürün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...