• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Olacakmı Acaba Bu İş :)

AhmetDRN41

Aktif Üye
Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Selamlar,
Eş tutma durumları nedir pek bilmiyorum ama dişi bugün hep yavruluktaydı.. Yavruluğun dibinde kum var kumun altında karton vardı baktım onu baya parçalamış.. Birde az önce dişi kalamar kemiği yerken erkek vukuat çıkardı genel olarak anlaşıyorlar ama son durum nedir bilmiyorum erkek sürekli kur yapıyor ama dişi biraz soğuk gibi. Ama bugün sürekli yavrulukta olması biraz umutlandırdı bizi :)
Yaklaşık 25 gündür beraberler...

Ekli dosyayı görüntüle 3823Ekli dosyayı görüntüle 3824

Eylül

Yasaklı
Maşallah, bizimkiler bugün aynı kafese girdi ama erkek olan dişiye gaga atıyor. 😟 Tek sorun o yani. Şuanlık erkek olan yaşlı ve ölünce genç bir erkek almayı düşünüyorum o zaman yeni kuşla birlikte aynı kafese koyacağım 😊

AhmetDRN41

Aktif Üye
Maşallah, bizimkiler bugün aynı kafese girdi ama erkek olan dişiye gaga atıyor. 😟 Tek sorun o yani. Şuanlık erkek olan yaşlı ve ölünce genç bir erkek almayı düşünüyorum o zaman yeni kuşla birlikte aynı kafese koyacağım 😊
Bende bunları yeni aldım komşum bakamıyormuş o vesile ile aldım açıkcası ama kuşlarla hiç ilgilenilmemiş ele falan gelmiyorlar çok korkuyorlar.. Bende yavru alıp iyi bir eğitimle büyütmeyi istiyorum.. kızım çok istiyor ona gelip başına konmasını onunla oynamasını falan ama malesef yabaniler :D umudumuz yeni bebekler bakalım alabilirsek tabi :D

AhmetDRN41

Aktif Üye
Salonda biraz hareket ve devamlı ses var sakin bi odaya almalımıyım ???

AhmetDRN41

Aktif Üye
Elimde bu var ama öneriniz varsa onuda alabilirim???

Eylül

Yasaklı
Ballı krakerler kimyasal oluyor önermiyorum. Onun yerine evde kendiniz yapabilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Olacak bişeyler ama yuvaliga hamster talaşı kullanın daha iyi olur kum havalar soğuk yumurta gelince ısıtması zor olur..karton dediğiniz sanırım yuvaligin dipteki ince kontraplak kumdan dolayı onu kemiriyor ve yuva yapıyor olabilir bu yüzden işini kolaylaştırabilirsiniz 😉birde kuşları biraz yükseğe koyun dışarı salmayin sabredin..mamaya gelince petshoptan hazır ouik mama alın ona yumurta ve havuç rendeleyin emin olun çok seveceklerdir 😊kumu sürekli kalamar kemiğini de yumurta gelene kadar eksik etmeyin sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz

AhmetDRN41

Aktif Üye
Olacak bişeyler ama yuvaliga hamster talaşı kullanın daha iyi olur kum havalar soğuk yumurta gelince ısıtması zor olur..karton dediğiniz sanırım yuvaligin dipteki ince kontraplak kumdan dolayı onu kemiriyor ve yuva yapıyor olabilir bu yüzden işini kolaylaştırabilirsiniz 😉birde kuşları biraz yükseğe koyun dışarı salmayin sabredin..mamaya gelince petshoptan hazır ouik mama alın ona yumurta ve havuç rendeleyin emin olun çok seveceklerdir 😊kumu sürekli kalamar kemiğini de yumurta gelene kadar eksik etmeyin sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederim bilgiler için kalamar kemiği var herhangi bir eksikleri yok, sadece söylediğiniz markaları kullanıcam yem ve vitamin için.. kafama takılan sorularda tekrar danışırım size..

AhmetDRN41

Aktif Üye
umarım bakalım bütün belirtiler o yönde ama sanki son dönemde dişi pek yem yemiyor dikkatimi çekti bu durum normal mi ?
biraz önce yine kalamar kemiğini kemiriyordu..

Üst Alt